Träning med JV

Igår hade jag "träning" men JV innan dom skulle ut och heja på JV fotbollslaget. JV står för Junior Varsity och är de lite sämre lagen. Jag skulle lära mig några nya ramsor till matcherna framöver, eftersom jag kunde två till matchen i fredags. Jag stod mest och log och försökte se söt ut, eller nåt... I alla fall så bjöd JV coachen in mig och sa att jag fick träna med dom så att jag lär mig ramsorna. Jag har träning med dom imorgon också innan träningen med allstarlaget.

Jag tycker att det är lite märkligt att det är JV-coachen ser till att jag lär mig ramsorna och inte coachen som jag har. Det finns en anledning, men det behöver vi inte skriva här :) I alla fall när jag kom till träningen innan matchen igår så får jag en påse av JVcoachen. En liten goodiebag med lite saker i, jag tycker att det var supergulligt gjort av henne! :)


Första skoldagen

Ledsen för att uppdateringen inte kom tidigare men jag har haft fullt upp.

Dagen började med att jag skulle åka med skolbussen till skolan. Jag tittar 5 minuter innan bussen ska gå ut genom fönstret, och ser skolbussen åka förbi! Jag får panik och springer in och väcker min värdmamma som berättar att det är bussen för freaksen som just åkt förbi. Så den riktigta skolbussen kom såklart efter ett tag.

När jag kommer in i skolan står att i entrén, i grupper förstås och jag ser absolut ingen som jag känner igen. Det tog ungefär fem minuter, sen så ringde skolklockan och vi alla skulle gå till hemklassrummet. Där fick vi höra "the pledge"?, någon slags bön och alla reste sig upp med handen på hjärtat och mumlade med. Läraren gick igenom några regler och när vi skulle käka lunch och så. Sen gick vi till aulan och lyssnade på ännu mera regler. Dom tycker om regler här. Jag tror nästan dom har vissa regler bara för att ha regler.

Efter samlingen i klassrummet var det dags att gå till lektionerna. Jag som helt missuppfattat det hela tror att 1st period är över och går istället till 2nd period, då jag har amerikansk historia. Jag går in i klassrummet och kollar efter mitt namn på tavlan men det står inte med. En kille frågade om jag verkligen var säker på att jag skulle vara därinne, och då fattar jag att det är 1st period som gäller, så jag får springa till matsalen för att inte komma försent. Vi har bara 4 minuter rast mellan varje lektion, det är pyttelite med tanke på att korridorerna är fulla med elever.

Resten av dagen flöt på ganska bra. Jag träffade en del trevliga människor och lunchen är okej!

Jag måste byta mitt schema också, jag kom inte hit för att bara plugga matte, så det måste jag byta bort. Jag förstår verkligen inte termerna alls!

På min idrott är det bara en till tjej och jag och resten är killar, jag klagar inte...

Jag var på mitt första footballsgame också, jag sög på riktigt! Jag kunde inga av sidelines alls, så idag har jag varit på träning 40 minuter med JV så dom kunde lära mig, och sen på måndag är det också träning med dom! Ikväll tror jag att det är poolparty som gäller! :)

 

 


Skolbussen

Jag fick just reda på att jag ska åka med den vackra skolbussen imorgon, trodde först att jag skulle få skjuts... Klockan 7.20 kommer den och hämtar mig utanför mitt hus.


Rektorn

Jag måste berätta, den snyggaste killen jag har sett i usa sedan jag kom hit är rektorn. Han är runt 25 och är ett riktigt ögongodis, haha! Moaha, undra vem som kommer göra dumma saker i skolan och bli skickad till honom? :D


Första skoldagen imorgon

Imorgon börjar skolan vilket är något jag ser framemot. Jag är lite nervös men det kommer nog att gå bra! Jag var på skolan idag för att veta vilka salar jag ska vara i och vart mitt skåp ligger och så. Jag träffade också lärarna och alla var jättetrevliga. Sedan har jag inte gjort så mycket, vi åt lunch på ett ställe bredvid skolan. Fy, det var verkligen jättedålig service! 1 timme och 20 minuter satt vi där...Jag har varit på promenad idag också, yeay, kan ju vara bra om jag rör lite på mig hehe.

Ikväll vet jag inte vad som händer, jag ska tvätta lite och sen fortsätta förbereda mig för skolan imorrn, haha! :)

Grattis på födelsedagen!

Jag hoppas du får en underbar födelsedag kära lillebror, fast jag inte är där och tar hand om dig! ;) Bakesale på Walmart

Igår var jag på Bakesale utanför Walmart mellan tio och elva. Bakesalen innebär att man har några bakverk på ett bord och en stor hink i handen. Sedan frågar med folket som går in och ut i affären:

"Would you like to make a donation for Ohio Valley Allstars"

Pengarna man får in går sedan till en speciell kassa så sen när det kommer utgifter, såsom för tävlingar, skor, kläder mm, så dras det pengar från ens "konto". Förvänansvärt många som gav pengar faktiskt, de flesta utan att ta av kakorna. Det hade aldrig fungerat i Sverige..

Jag fick ihop runt 50-60 dollar tror jag vilket är ungefär 350-400 svenska kronor, på två timmar! Helt otroligt! En kvinna gav mig 20 dollar, 140 svenska kronor.


Parad i grannstaden

Idag var det en parad i Parkersburg som min äldre värdsyster var med i. Vi satt i en cab, min värdpappa och jag och hon satt därbak och kastade ut godis till publiken. Det var en väldigt lång parad och det var lite synd att jag inte kunde se hela. Jag tyckte alla fall att stämningen där var helt otrolig. Alla vinkade och min värdsyster satt där och kastade ut massa godis till alla barnen i publiken iförd sin krona. Jag glömde kameran hemma så jag tog lite bilder med mobilen istället.

Till anonym: Nej, jag får inget studiebidrag när jag är här.

Btw, så hittade jag två asroliga bilder när jag tittade igenom mobilen, lägger upp dom också! Sorry guys! ;)


Mycket som händer och lite som jag kommer ihåg att berätta!

Min dag har varit fylld med saker idag. Mest har jag nog suttit i en bil för att åka till alla ställen. Jag har bland annat varit hemma hos familjen Ross, på gymmetx2, hemma x4, på bion, på don Emilio´s och i köpcentret. Sen var jag med min äldre värdsyster Kiah på Parkersburg Festival. Det gick rätt fort och hon var där för att representera Belpre eftersom hon vann Miss Belpre 2009 för någon vecka sen! Dollarn går ner också, yeay! Det betyder att jag får mer dollar för mina svenska kronor.

Om det är något ni undrar över så är det bara att fråga. Mycket har jag vant mig vid så det känns inte så spännande allt nytt längre. Att jag till exempel bara använder handduken här en gång innan jag slänger den i smutsen? Haha! Det var min värdfamilj som sa åt mig att göra det, dom gör likadant.


Den låg på 7.02 när jag tog ut pengar tidigare idag!

Picknick

Picknicken var ingen vanlig picknick haha. Det var mer en trätt där lagen skulle samlas och presenteras. Först bjöds det på lite mat, korv med bröd och potatissallad och sedan var det dags för presentationen av lagen. När det kom till Varisty Cheerleadinglaget så var jag först. Min coach talade om att jag var från Sverige och att jag endast varit i laget ett par veckor. Hon försökte också utala mitt efternamn med svenskt uttal. Det var lite gulligt tycker jag! Idag när jag kom till gymmet (inte för att träna) så ger en av kvinnorna som jobbar där mig en liten teddibjörn och en Ohio Valley Allstarsskallra, det var också väldigt gulligt!

En sak som jag inte tycker om, som jag aldrig tyckt om är när folk talar om att jag ser ung ut! Här har jag fått höra det två gånger under en kortare period. Första gången var min coach:

Coach: How old are you?
Jag: I´m seventeen.
Coach: Really, you look young.

Och idag på picknicken frågade en killkompis till min värdsyster:

Killen: Oh, who is your freshmanfriend?

För er som inte vet kallas man för freshman första året man går på High School. Det är det året man är 14!! år.Nallen och skallran som ja fick idag :)Måste bara visa hur pateotriska dom är här. Amerikanska flaggan är överallt!

.

Idag har jag inte gjort så mycket, eller jo egentligen men. Jag gick upp vid tio ungefär och då var ingen hemma. Jag städade mitt rum lite satt vid datan osv. Vid tolv kom min värdmamma och värdsyster hem tillsammans med alla barnen som dom sitter barnvakt för. Så fyra barn var det i vårt hus och åt lunch. Efter lunchen åkte vi och bowlade ett tag, jag var bäst? Inte. Efter det åkte vi till gymmet, sedan för att lämna av några av barnen och sen åkte vi hem igen. Och här sitter jag nu och vet inte riktigt vad jag ska göra. Jag kan följa med min värdsyster till gymmet och sitta där i en timme eller så kan jag stanna här hemma. Vi får se vad jag kännner för!

Förlåt för meningslöst inlägg men det har liksom inte hänt så mycket. Eller jo, en lite rolig sak. Barnen som dom passar blev superförvånade idag över att jag inte prövat oreo´s (en slags kaka) och något mer som jag inte vet namnet på. Eftersom jag inte hade gjort det trodde dom att sverige var ett ungefär som ett utvecklingsland och började fråga om jag smakat jordgubbar och annanas och om vi har hästar och kor i Sverige haha.

Träningsvärk

Idag är det måndag och jag valde att stanna hemma och sova ut istället för att följa med min värdsyster som skulle sitta barnvakt. Jag behövde verkligen sova och sen tänkte jag att det var bra om jag tvättade lite också. Träningen igår var jobbig, att volta i en timme utan paus tar verkligen på krafterna och att sedan ha två timmar vanlig träning efteråt är tufft. Men men, jag har snart fått tillbaka mina muskler!

Idag är det träning med skollaget också. Jag tror vi ska öva på något inför picknicken på skolan på torsdag. Det ska bli kul att se vad det är för folk som går på skolan.Gamla Varistydräkten som vi fick ta foton i, i söndags. Dom nya ska komma senare och då ska vi ta bilder i dom med. Lägger upp en bild på nya dräkten sen också.

Mr Perve

När jag förra måndagen berättade för min värdsyster vilka ämnen jag valt så fick jag reaktionen. "Åh amerikansk historia, bara du inte får Mr kommerinteihåghansnamn, han är pervers.Gissa vilken tur jag har nu då??

Jag har fått Mr Perve i två ämnen!

Han brukar tydligen få för sig att mäta tjejernas shorts så att de är tillräckligt långa (inte hans uppgift) bara för att få ta på deras ben. Jag ska ju inte tro illa om honom nu eller så, det kan ju bara vara rykten. Vem vet, jag ska hålla mig långt borta från honom i alla fall!

Mitt schema

Nu har jag äntligen fått mitt schema för skolan, det ser ut såhär och det är uppdelat i perioder:

1st: Study Hall
2nd: American Government
3rd: Buisness Law
4th: English 3
5th: Advanced P.E
6th: American History
7th: French 3
8th: Pre-Calculus

Study Hall är precis som det låter, en timme där man får göra sina läxor. Eller om man inte har några läxor får man på min skola sova. Sovmorgon!

American Government är lektioner om deras statsskick.

Buisness Law har jag egentligen ingen aning om vad man gör i. Jag antar att det handlar om olika lagar och sånt.

English 3 är engelska, som svenska hemma ungefär.

Advanced P.E är avancerad idrott.

American History är precis som det låter, amerikansk historia.

French 3 är franska, skolan hade inte 4 tyvärr.

Pre-Calculus är matematik, den ska tydligen vara svår så jag kanske kommer att få byta ut den.

Snowdays

Till "nyfiken" som undrade i inlägget innan: jag åker med Explorius!

Nu till rubriken. Innan jag åkte iväg så läste jag en massa om andra utbytesstudenter och deras erfarenheter. Jag har bland annat hört talas om snowdays. Jag trodde inte att det var så extremt som jag läst men när min värdfamilj berättade om dom så började jag asgarva. Lyssna på det här:

Om det bara ligger en gnutta snö på vägen så ställs skolan in, japp, man är ledig en hel dag. Även om det skulle vara så att snön smälter bort vid elva ungefär, som den oftast gör enligt min värdmamma. Det låter superchill att få stanna hemma från skolan bara för att det låg snö på marken när man vaknade.

Det dåliga är att man endast på min skol har fem snowdays per år. Sedan börjar det plocka dagar av vårlovet, så att det blir kortare. Tror till och med det kan vara så att man får sluta skolan senare än planerat.

Onödigt ämne mitt i vintern men ändå, jag tycker att det är asroligt och superfånigt, haha. När min värdfamilj berättade så var min reaktion: Är inte det lite löjligt? Dom garvade bara och höll med!

En lugn söndag

Idag vaknade jag upp vid halv elva, jätteskönt att sova ut! Jag åt frukost och som vanligt frågar jag alltid om det är okej att jag äter frukost. Min värdfamilj har sagt åt mig att jag ska ta det jag vill ha, men eftersom jag är ganska försiktig av mig så känner jag oftast att jag tränger mig på. Idag sa dom åt mig igen att det är bara att ta vad jag vill ha. "Känn dig som hemma", så jag jobbar på det. Och lyssna, jag tog faktiskt en banan idag utan att fråga om lov, Yeay, jag gör framsteg.

Efter frukosten tog jag det lugnt ett tag och sedan åkte Kiah (min värdsyster) och jag till hennes kompis Christina. Vi hängde där ett tag och sedan åkte vi till farmen för vi skulle köra fyrhjuling. Men den ena fyrhjulingen ville inte starta och den andra hittade vi inte så vi ska göra det någon annan dag istället. Istället åkte vi till Kiah´s söta kusin och var där ett tag och sedan åkte vi till hennes häst och matade den med äpplen.

Bilder från dom gigantiska majsfälten:Jag och majsfälten, hahhaa!


Jag bor på landet

Haha, gissa vad jag har gjort idag? Jag har skalat majskolvar, hah, som vi skulle ha till middag. Jag och Kiah, min värdsyster, satt på dörrtrappen och skalade. Jag hann med fyra, hon gjorde resten, tio stycken ungefär. Jag var lite långsam men ändå. Efter middagen tog vi bilen och hälsade på hennes häst som står i en hage tillsammans med massor av kor. Vi gick genom hagen för att besöka ett litet hur som hennes morbror byggt, men när jag fick höra att det var ormar i skogen så vände vi tillbaka, mihi! I morgon kanske vi ska åka fyrhjuling i hagen, det ska bli skoj! Jag tror att jag börjar bli lite lantlig, man vänjer sig fort vid nya saker. Min nya outfit här är en pösig t-shirt med cheershorts och ofc flipflops, haha!


Exakt sådär såg dom ut, och sen var majsen vit innuti. Efter det kokade vi majskolven så majsen blev gul.


Mamma, jag tror att jag skulle behöva min skinnjacka i alla fall, den som jag glömde hemma. Den hänger i hallen. Skulle du kanske kunna skicka den till mig, jag vet inte hur mycket det kostar att skicka saker hit. I så fall skulle jag bli glad om du stoppade ner lite Marabou Schweizernöt och Digestive i paketet. Vi hörs om det sen! Puss!

Val*Mart

Igår efter träningen så åkte vi förbi WalMart en snabbis så att jag kunde handla lite saker som jag behövde. Jag har inte borstat håret på en hel vecka! Det är lite skumt faktiskt! Idag har jag inte gjort så mycket, jag har tvättat och sen har jag legat i trädgården och solat. Snart ska vi åka till gymmet där min värdmamma jobbar och sen till WalMart för att handla lite saker.VarsityVarsityVarsity

Yeay, jag kom med i Varsitylaget i cheerleading på skolan. För er som inte vet så finns det Varsity och Junior Varsity, Junior Varsity är dom lite sämre... Jag fick ha min tryout där jag skulle göra en chant, en cheer, hoppa och volta. Helt själv endast med min värdsyster och coachen i rummet. Nämnde jag förresten att tränaren sekunden innan blivit assur och skickat hem alla från träningen? Det gjorde mig inte mindre nervös, men tydligen gjorde jag bra ifrån mig iaf!

Ohio uppdaterar

Jag sitter här med ont i magen, har precis ätit en lunch som bestod av amerikanska pannkakor med sirap, supergott! Jag försöker öva på dansen som jag ska ha tryout till. Det går inget bra, den går för fort helt enkelt! Men men, jag har en halvtimme på mig så jag borde kunna sätta den!

Jag har alltså först träning med skollaget idag från 14.30-17.00 och sen träning med allstarlaget 17.00- 19.00. Efter det ska vi äta middag på något kycklingställe, haha. Låter gott!

Jag lovade bilder


Dräkten, som ser jättestor ut på bilden men är pytte egentligen. Ska pröva den på och vissa sen...


En del av mitt rumEn annan del av mitt rum

Svensk VS Amerikansk mat

  • Amerikansk pizza är så mycket godare
  • Svenska Nachos är bättre
  • Svensk korv är tusen gånger bättre
  • Svensk Sprite smakar bättre
  • Amerikanska spaghettisar är godare
  • Amerikansk Funnelcake är toppen ( som friterad deg ungefär)
  • Amerikanska jordgubbar + persikor är bättre än svenska
  • Mc Donald´s här har fler alternativ än den svenska

En ordentlig uppdatering

Det är så mycket jag vill skriva och berätta om, men så fort jag ska börja så försvinner allt. Rascal Flatts konserten var bra, kanske inte direkt min musiksmak, men det var drag där så det var skoj i alla fall! Idag sitter jag här med feta träningsvärken efter träningen igår. (Påminn mig om att jag ska ta bilder på dräkten och gymmet sen). Igår var det en timme voltträning innan det vanliga träningen. Man får välja själv om man vill volta innan eller efter och man ska volta en gång i veckan. Vi tränar två gånger i veckan. Voltträningen gick bra, jag skämde inte ut mig alls lika mycket som jag trodde... Efter det var det vanlig träning, jag fick pröva att bygga lite, det var lite basicsaker. Topparna är SMÅ, kanske för att dom är unga men ändå. 30-35 kilo MAX! Haha, det är lite roligt faktiskt!

Idag hade jag min första träning med skollaget, förlåt om det är lite förvvirrande med all cheerleading, men det är bara att vänja sig, undrar ni något är det bara att fråga :) Det är inte många alls i Varsityteamet, jag var där på tryout idag och tills på torsdag ska jag lära mig en dans och sedan har jag tryout då också. Det var lite Bring it On- känsla över det hela. Vi gjorde inte så mycket på den träningen, jag fick pröva dräkt och sedan gjorde vi ramsan som Alexa (min värdsyster) lärt mig kvällen innan. Allt gick kanon!

I morgon vet jag faktiskt inte vad som händer, utbytesstudenterna från Belgien och Tyskland åker hem, så jag kommer få mitt rum nu, jippi! Jag ska fota det också så ni får se.

Justeja, jag har varit på skolan och valt ämnen. De jag valde var:

Engelska 11th
Franska 3 (de hade inte 4)
Amerikansk historia
Amerikanskt Statsskick
Avancerad Idrott
Buisness Lag/ Marknadsföring
Matematik, Pre-Calculus ( SYO på skolan sa att den var svår så vi får se om jag byter)

Sen hoppas jag på att få ett Study Hall också, det är en fri timme då man kan göra sina läxor.

Lite bilder från dagarna som varit:

Btw, älskar era kommentarer! :)Från skönhetstävlingen, min värdsyster i vit klänning!På en marknad innan konserten, det är statyer gjorda i smör...Sjukt mycket folk, själv hade jag aldrig hört om Rascal Flatts innanRascal Flatts
High School

Idag ska jag till skolan och välja ämnen. Efter det så är det dags för första Cheerträningen med allstarlaget, jag är nervös! Jag är så otränad så det finns inte, aja, det blir nog bra!

En snabbis

Alla dagar bara försvinner förbi här, det händer saker HELA tiden, men det är skoj! Igår så åkte jag runt i området med Kristy ( min värdmamma) och följde med henne när hon skulle uträtta några ärenden. När vi kom hem var det dags att åka iväg till en festival som dom hade i "staden" bredvid. Där ställde även mina systrar upp i en skönhetstävling, den äldre systern Kiah vann titeln Miss Boultre (?). Det var PRECIS som på film, ni vet dom går först och visar upp sig och presenterar sig vilka dom är, och sen får dom komma upp på scenen en gång till och svara på tre frågor. De flesta om samhället och hur människor påverkas. Sedan var det dags för att visa upp sin aftonklänning och då kom dom ut på scenen tillsammans med en eskort. Såå amerikanskt kan jag säga! När vi kom hem vid 10 beställde vi hämtpizza till middag.

Idag ska vi iväg till någon slag pool med saltvatten i och ha picknick. Sen på kvällen ska vi iväg tlll Ohios huvudstad Columbus och lyssna på en konsert. De som spelar är Rascal Flats, har adlrig hört om dom tidigare, men det blir skoj!

Min engelska är inte något vidare, jag har svårt att uttrycka mig och jag förstår ungefär hälften av av dom säger, haha. Fast jag nickar och ler så allt flyter på iaf!

Nära och kära, jag kommer snart att få ett amerikanskt nummer. Ni ska få det då så kan ni ringa mig där hemmifrån. Puss!

Little Hocking

Jag kommer fram till Columbus igår, flygplanet jag åkte med var det minsta jag sett, haha! Efter det var det en bilresa med min värdmamma och värdpappa på 3 timmar ungefär. Det var dom som hade plockat upp mig på flygplatsen. Jag tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg, tala om att jag har det bra!

Justeja, jag har varit på gymmet också, det var helt sjukt stort!

NYC dag 3

Idag var dagen ungefär likadan som igår. Vi var på sightseeing och idag fick vi se Brooklyn Bridge, fd World Trade Center och Brooklyn mm. efter det var det fri tid i ungefär 6 timmar. Idag har jag shoppat lite bara, ett par jeans blev det! Precis likadana som jag köpte sist jag var i Usa från Forever21. Superbilliga var dom, under hundralappen. I morgon ska jag flyga till Ohio. Mitt flyg går halv sju så kvart i fem kommer jag att åka från hotellet, tiidigt! Justeja, jag har pratat med min värdmamma i telefonen, supergullig röst hade hon och hon berättade att hon skulle ha en skylt med mitt namn med sig på flygplatsen.

Puss på er därhemma!


Före detta World Trade CenterBrooklyn BridgeManhattan!Gissa gudinnan? ;)

NYC dag 2

Idag har jag kollat in nästan hela Manhattan! Dagen började tidigt, vid kvart i sju gick vi upp för att äta den supergoda frukosten som bestod av flingor med mjölk + muffins och wienerbröd. Väldigt amerikanskt måste jag säga. Vid åtta åkte vi in till staden, det tog en liten stund eftersom det var mycket bilar som också skulle in till The City. Vi fick en guidad tur där vi bland annat fick se Central Park, St Patricks? kyrka och en massa annat. Vid ett blev vi släppta i tågstationen där det även fanns ett foodcourt så man kunde äta.

Efter det så var det fri tid för shopping och annat som man ville spendera sin tid på. Jag, Johanna och Maria gick runt i lite affärer fast jag handlade inte så mycket. Jag är livrädd för att få övervikt på planet.

Lite bilder från dagen:


Time Square, någon som känner igen sig?


Shoppingbuddies


Det kryllar av gula bilar i NYC!


En fin påse med en ännu finare T-shirt. I <3 NY- tshirt


STARBUCKS!! Strawberry och Créme Frappuccino. Mums!


NYC

Jag har landat och precis checkat in på hotellet där jag bor tillsammans med två andra tjejer. Flygresan gick bra, jag och en annan tjej hamnade i Economy Extra, det var lite VIP. Hotellet är rätt fint och ikväll ska vi iväg och äta middag i restaturangen här på hotellet. Kanske att det blir lite bad också, mihi!

Jag bjuder på lite bilder nu om ni lovar att kommentera mer nästa gång! Kom igen, det är pinsamt annars!


Hotellrummet där vi bor


Utkiken från vårt hotellrum


Toaletten


En av mina roomisar, Johanna!


Sista i Sverige

Det blir ett snabbt inlägg, jag har en del att göra nu! I morgon klockan 06.15 bär det av till arlanda. Jag är excited över att få åka och nästa gång vi hörs befinner jag mig på andra sidan atlanten.

Jag vill säga hejdå och att jag hoppas att ni inte glömmer bort mig! Jag vill ha uppdateringar och senaste skvallret ifrån Sverige. Det var allt för nu!

HEJDÅ SVERIGE!

Imorgon åker jag

Jag har suttit uppe nu för att kunna skriva just detta: Imorgon drar jag iväg till USA, United States of America, NYC! Just nu känner jag mig taggad för att åka iväg! Om ni ser mitt plan får ni vinka från marken, allright?

Idag var det middag med en del av släkten, det var trevligt med riktigt god mat. En av mina kusiner ska om några dagar åka iväg på Kockkollo. Jag började asgrava när jag hörde det, inte åt själva kollot utan åt ordet. Jag tror jag ska berätta för min värdfamilj att min kusin ska iväg på "Kockcamp", det vore askul! Nördvarning no.1 men ändå, haha! I bloggen är det min humor som gäller, moaha :)


Hade en hel del nya besökare igår, är det något ni undrar över är det bara att skriva en liten kommentar.


En dag kvar

Det är en dag kvar tills jag åker nu och jag är inne i en säga hejdå-period. Jag vill inte skriva upp alla avskeden här i bloggen, det blir ingen rolig stämning då. Men, det är helt stört att jag åker snart. Jag fick just reda på att det ska en svensk tjej till samma stad som jag, vet inte om vi ska gå på samma skola, men det visar sig alltid!Färdigpackad

Jag har packat klart, allt fick plats och gissa vad det bästa är? Jag har 5.2 kilo att shoppa för i NYC!
Rosett så jag lätt ska hitta min väska!


Me ♥ Besöksrekord

Förlåt för korta, bildlösa och meningslösa inlägg. Det blir bättre när jag kommer fram till Usa, jag lovar! Idag var min sista dag på jobbet. Vi hade kul och tog en massa bilder som jag nu vill att någon ska skicka till mig... Vet att denna någon läser min blogg nu! Jag har i alla fall snott en bild från någons blogg, inte någon av dom roliga för dom har inte kommit upp än, men men. Jag och Mikaela var söta iaf! :)


Jag till vänster, Mikaela till höger!

En hälsning till barnen på Telia: Ha det nu asbra på jobbet, nu när jag slutat, haha. Och när det inte finns jobb vet ni vad ni ska göra, då går ni in här och läser och kommenterar förstås! :)


RSS 2.0