Fight på skolan

Today it was a fist fight at the school, it all started this morning.... LOL just kidding. Jag skriver på svenska istället så alla förstår. Det var slagsmål på skolan idag, men knytnävar!! Det var på morgonen när vi stog och väntade på att the bell skulle ringa som två killar började slå på varandra. HÅRT! Ena killen låg på golvet efter ett tag och andra satt på han och slog. Killen som förlorade fick sin tröja avsliten och började blöda i ansiktet. Ingen gjorde något först och det var precis utan för The Office där alla lärare och rektorer är. Det var som på film. Eleverna ställde sig i en ring runt dom som slogs (jag också) och vissa stog och ropade blood, blood, blood. Det var lite hemskt. Tydligen var fighten om någon tjej.

Efter det var det slagsmål IGEN! Jag såg inte den fighten för den var i en annan byggnad, men ändå, two fistfights in one day!

Dålig uppdatering från mig

Jag har varit upptagen så det är ursäkten :) Idag efter skolan så skulle jag hänga med en kompis så han och hans kompisar hämtade upp mig och sedan så åkte vi till en park och hängde i fyra timmar. I helgen så var jag på en annan skolas prom. Det var jätteroligt, jag gick dit med Marte och hennes kompisar + min värdsyster. Vi dansade hela kvällen och det var helt sjukt varmt! Lite bilder från prom:Min värdsyster och jag :)Min värdsyster, Marte och jag :)


En pungråtta på vägen

I fredags så åkte jag och två andra tjejer i samma bil till sleepovern. Vi hade lite problem att hitta dit först, så vi körde rätt så långsamt. Det var helt mörkt på vägen som vi åkte på och helt plötsligt springer en katt ut framför bilen. Inte så farligt för vi åkte så långsamt så vi inte körde på den. Men helt plötsligt så joggar en pungråtta ut i vägen. Jag visste inte ens vad det var för något förrens amerikanen som körde sa att det var en possum. Den såg askonstig ut och stod där och stirra och ville inte flytta på sig, och helt plöstligt öppnar den munnen och jag trodde att den skulle attackera oss....


Är det inte det fulaste djuret ni någonsin sett???

 

Svar på fråga

Heeej, haha en fråga finns det inga snygga killar i USA? :O för liksom, detk känns som om i usa ska det finnas snygga killar med "flip hair" (typ som justin biebers hair, haha) :D
Liksom din prom date, är han liksom en "snygging" i din skola? :P

Killarna här borta har inte så mycket stil... Det finns ju några stycken men ofta så klär svenska killar upp sig och fixar håret så att dom ser bättre ut. Killarna här använder inte vax alls i håret, dom låter det bara hänga liksom. Min prom date skulle väl klassas som okej här borta liksom, inte som ful men inte heller som en supersnygging liksom.

Sleepover

Idag är det sleepover med alla utybtesstudenterna i området! Det ska bli jättekul och jag är jättetaggad haha :)

39 dagar kvar

Jahapp, 39 dagar kvar nu då... Inte lång tid alls! Mindre än sex veckor. Det ska bli rätt skönt att komma hem, skönt att komma hem till verkligheten. Helgen har inte varit speciellt rolig... Jag ser jättemycket framemot nästa helg istället och hoppas oå att allt går som jag tänkt!! :)

Att säga hejdå

Jag har aldrig haft något problem att säga hejdå till människor. När jag åkte hit till Usa så var det rätt så lätt egentligen att säga hejdå till alla där hemma, för jag vet att jag kommer att träffa alla er snart igen!

Att säga hejdå till amerikanare är en helt annan sak, speciellt dom som jag inte är så jättenära, men ändå kommer sakna jättemycket. Förra fredagen hade vi våran Cheerleading Banquet för OVA. Det var verkligen sorgligt och jag började gråta... Det känns bara så hemskt att lämna vissa kompisar som man inte vet om man någonsin kommer att få se igen. När människor kramar om en och säger att dom kommer att sakna en när man åker iväg så är det rätt svårt att hålla tillbaka tårarna. Jag fick en filt av en supergullig tjej i mitt lag och det fick mig att bli ännu mera känslosam. Jag kommer sakna varenda en här borta i USA. Jag har fortfarande skola kvar till den 4 juni, men jag vet inte hur rolig sista dagen kommer bli liksom, jag kommer säkert storgråta på alla lektioner... Jag längtar efter att komma hem men jag vill samtidigt inte lämna allt!Promnight

Prom var verkligen superroligt! Jag hade jätteroligt hela kvällen! Lördagen började med att jag vaknade upp rätt tidigt. Jag tog en dusch och sedan så åkte jag iväg och lämnade in min klänning så att någon kunde släta ut den för den var jätteskrynklig och behövde verkligen strykas men jag kunde inte göra det själv för att det är ett så känsligt material den är gjord av. Efter det åkte jag till frisören och fixade håret. Jag fick lockar och halvuppsatt, blev nöjd faktiskt (: . Sen åkte vi och hämtade en ros som jag skulle sätta fast på min dates kostym, efter det till och hämta klänningen och sen hem igen.

Väl hemma var jag ensam hemma och jag fixade i ordning sminket och så. När jag väl skulle sätta på klänningen så kunde jag inte göra det själv och jag fick typ panik för jag visste att dom var på väg för att hämta upp mig. Så jag fick ringa till deras mormor så hon kom över och knäppte klänningen åt mig, tur!

Vi åkte först hem till hans hus och tog lite bilder och sånt och efter ett tag kom hans kompis och hämtade upp oss. Vi åkte med hans kompis och hans date hem till franska läraren för att ta bilder igen. Franska läraren hade öppet hus så man kunde komma till honom och ta lite bilder och sen ger han dom till en senare. Jättekul för jag tycker verkligen om min franska lärare (: Efter det åkte vi till en kinesisk restaurang och åt middag, det var gott fast vi var ute i lite väl god tid. För efter middagen hade vi två timmar kvar till dansen startade.

Så vi åkte till Walmart och gick runt där i våra kläder, det tog ett litet tag och sedan blev vi utskickade därifrån.... Så vi åkte till K-Mart ett tag istället. Efter det var det inte så lång tid kvar så vi åkte till dansen. Alla var verkligen superfina! Jag dansade hela kvällen och hade superroligt! Efter dansen så åkte jag hem med Angela och hennes pojkvän till hennes hus. Vi tittade på film, eller jag somnade efter 20 minuter för jag var astrött! Men Prom var verkligen jätteroligt och något jag verkligen kan gå på igen om jag fick chansen!!

Prom

Disney World was amazing! Älskade det stället! I morgon är det dags för prom, det ska bli kul (: . Jag laddar upp bilder här efter prom! puss

RSS 2.0