Käärlek

Som sagt var jag på stan med min pappa och lillebror igår, det var väldigt kul faktiskt! Jag hittade dom mest söta skorna jag sett,  från Replay, helt klart mina nya kärlekar. Jag skickar bild längre ner. Idag har jag jobbat, money till USA babe!

Idag är det söndag och det betyder imorrn måndag, explorius jobbar och jag hoppas på ett telefonsamtal därifrån...


Varför gör den sig inte lika snygg på bild som i verkligheten?


Lördag

Igår kom jag hem till min pappa, vi har precis flyttat och lägenheten är långt ifrån klar. Tapeterna och golven är lagda i alla fall och kylskåpet kopplade vi in igår kväll. Alla flyttkartonger har inte kommit ännu, så i morse åt jag yoghurt i en kaffekopp med en plastgaffel, hah! Jag är så jättenöjd med tapeterna jag fick i mitt rum. Lägger in lite bilder så ni kan se hur enkelt jag lever nu. Idag är det plugg först och sen shopping i stan med pappa,  toppen!


Från dörröppningen


Bild från fönstret, det är jättetomt!Tapeten, åh vad jag tycker om den!

En sak till

Jag skulle nog egentligen kunna ta bort alla kategorierna förutom Cheerleading, eftersom det ser ut som det mitt år kommer handla mest om!

Nyheter? Skulle inte tro det va

Nej, ingen nytt och egentligen har jag ingen lust att skriva heller. Men om man har lovat sig själv något, som jag gjorde med ett-inlägg-per-dag, så ska man hålla det också!
Iaf, jag pratade med min värdmamma för ett tag sedan, cheer som vanligt, hah. Hon undrade vilken skostorlek och så jag hade och att hon skulle försöka hitta någon som ville betala skorna åt mig. Jag frågade då hur hon menade och hon sa att någon förälder säkert skulle vara villig att betala och att det dom pratade om på "The Gym" nu var jag. Haha, och att alla var excited över att jag skulle komma och frågade när och så. Hah, det låter roligt det här!

Btw så ville hon att jag skulle filma när jag hoppar, voltar och dansar. Det var dock inte lika roligt...

Det står rätt still här

Jag skulle nästan kunna påstå att den här bloggen är död! Med mina kassa uppdateringar och besökare som kan räknas på en hand känns det rätt öde. Men men, jag fortsätter uppdatera när jag känner för det iaf. Inget nytt på USA fronten, men jag känner på mig att jag kommer höra något imorrn, om saker och ting är som de ska. Seya!


Oh ja, vad vi är heta!

Update

Kom på att jag inte skrivit något sen jag kom hem efter Nyköping.  Det har varit en helg med blandade känslor. Så resultatet? Well, med många misstag så slutade det med en fjärde plats, besvikelse direkt efter, men det tog inte lång tid innan det var borta. Vi gjorde en chansning, det gick inte hela vägen, bättre lycka nästa gång! För övrigt har det varit kul, förutom när jag, amanda och sara gick vilse i Nyköping och höll på att missa tävlingen, den var bra! (y)

Inte helt okej

Helt stressad nu, jag har skjutit upp skolarbeten jag borde gjort för någon vecka sen.. Prov + Arbeten, måste plugga. Seya!


Ingen fara, oplanerad bara!

Haha, inlägget nedan, inget att oroa sig för. Ibland tar jag lite förhastade slutsatser bara, något som jag måste jobba på att inte göra men men.. 

Som sagt så åker jag till Nyköping för sm imorrn. Tre saker är viktiga när man ska tävla cheer; dräkten, rosetten och tävlingsoverallen. Så, planerad som jag är så har jag packat ner dessa saker i varsin flyttkartong i pappas företagsförråd. Jag packade ner sakerna där för två veckor sen då vi flyttade med pappa och jag trodde såklart att sakerna skulle vara uppackade tills nu. Men icke! Så min dag idag har bestått av dels jobb, men också av att leta runt i alla dessa 50 (?)  flyttkartonger i det trånga förrådet för att hitta just mina tävlingsgrejer. Men allt löste sig till slut, även om jag hade lite småpanik där ett tag. Jag ska strax sätta igång att packa ner allt i en väska, bussen går kvart över sex imorrn, på morgonen, inte kvällen! Inge blogg i Nyköping, det har jag inte tid med och yees, där sprack ett-inlägg-om-dagen-löftet.


Jaaa?

Nu vet jag inte om jag oroar mig i onödan eller om det är något som inte stämmer? Vad händer? Jo jag loggar in på FB, min värdmamma är inne och jag säger hej. Vad händer? Jag får inget svar och inom tio minuter är hon offline? Eller hon är vit med ett grått område i. Dom kanske ångrat sig...


Design

Hmm, ibland kan jag se att det kommer upp en vit text uppe i vänstra hörnet på min header. Vet inte om jag lyckats få bort den nu, hade inte de två raderna som man skulle ta bort för att få bort texten. Den liksom bara är där ändå, men men, jag ser den inte längre iaf... Hoppas inte ni som läser gör det heller. Min design, amatör, jag vet fixade jag med hjälp av den här sidan, den har hjälpt mig väldigt mycket faktiskt!

Haha, glömde en grej, någon som vet hur man får bort dom sjukt fina jordglobarna i kanten av varje inlägg? ;)

SMSMSM

Yeees, SM närmar sig, på fredag står vi på mattan och ska rocka gärnet! I Nyköping går Cheerleading SM, vi åker på fredag morgon och kommer hem söndag kväll. Vi tävlar bara en dag, men eftersom att det är min förening som håller i det Haninge Cheer Elite, så ska vi stanna och vara funktionärer. Skoj! Det kommer att gå super det här, det känner jag på mig. Inget nytt på värdfamiljsfronten, explorius vet inget ännu, men så fort dom får in information om min värdfamilj kontaktar dom mig. Wie!


Juniorerna SM 2008! GULD!

Visum

Jag vet att jag borde gå in och iaf kolla på amerikanska ambassadens hemsida. Man behöver ju nämligen boka tid för intervju där när man ska fixa sitt visum. Vi har fått väldigt tydliga instruktioner av explorius, tack och lov, så det borde ju inte vara så svårt. Jag har i alla fall varit inne på deras hemsida en gång, behöver jag säga att jag inte förstod mycket? Det stod ju på engelska, hah! Jag får ge det ett försök till, för det vore hemskt om alla tider tog slut innan jag hinner boka och så står jag där utan visum sen. Nej, jag tror det är dags att börja ta tag i saker nu, och om jag inte förstår ändå så får Patrick hjälpa mig, hah. Imorrn tänkte jag ringa till Explorius också och kolla om dom fått in min familj i systemet, hoppas på det!


Ibland är vi bara för söta!

Trippel excited

Det här blir bara bättre och bättre, hah, sitter här och skakar just nu. Det här kommer bli ett cheerleadingår med stort C. Jag tränar ju cheerleading här hemma och att lite smått fundera på att fortsätta i USA. Och nu har jag kommit till värsta cheerfamiljen och jag kommer få gå i ett lag, och klubben typ betalar och sen ska vi till Florida och tävla och jaa... det låter värsta bra det här. Dock kostar det lite över 14000 med övriga kostnader, inget jag hade räknat med men en sån här chans kommer bara en gång i livet, och vad gör man då? Man tar den såklart. Åh, excited!! För övrigt har jag varit och tagit min sista twinrixspruta idag. Skönt att ha allt klart nu, inte visumet då, men det andra. See you!

Ett inlägg om dagen

Jag har försökt att lova mig själv att blogga minst en gång om dagen så att jag får inte rutin på det här. När jag är i USA så SKA det bli minst ett inlägg om dagen så det blir bra uppdatering. Kul för både mig och er. För mig när jag kommer hem och kan titta tillbaka på vad jag gjort och kul för er som läser: vänner, släktingar, framtida utbytisar mm. Inget nytt från USA nu heller. Jag vill ju veta allt om min familj ju! Lite kul för det kommer verkligen bli skillnad mellan här och där, speciellt storleken på "städerna". Little Hocking har 3000 invånare och Haninge, där jag bor, har 70000 (?). Titta på bilderna nedan, första är Little Hocking och den andra är Vendelsö, ett område av Haninge. Jämför husen, haha! Men, jag tror jag kommer trivas toppen i ett litet område. Brukar oftast vara bättre sammanhållning i sådana. Sweet!
Bloglovin

Yeay, jag har nu lyckats fixa bloglovin, så klicka på lilla ikonen        till höger för att få uppdateringar från mig via bloglovin. Kan vara bra att ha så ni inte går in här i onödan om jag inte uppdaterat. Det verkar funka det här med html trots allt, ett underbarn är vad jag är, hah. Jag har inte hört något mer från min familj heller, inte under den timmen sen jag senast publicerade ett inlägg. Det kan nog vara det här som är det negativa med att prata på FB med varandra istället för att maila.
 

Jag, någon månad sen. Mupp

Ett tredje inlägg

Känner att jag börjar får flyt med det här nu. Tre inlägg på mindre än två veckor, det är bra jobbat tycker jag. Jag vet att jag måste fixa designen på bloggen, den är inte beautiful nu. Jag måste be någon som kan om hjälp då jag inte förstår html. Jag har försökt själv, resultatet syns ju... Jag har inte hört något mer från min familj än. Jag har varit inne på facebook mycket idag men dom har inte varit online. Jag har lyckas lista ut en mycket bra sak också. Eller listat ut, det gäller att jag har tur nu också, och har jag det så blir jag överlycklig! Det skulle betyda Jag + Patrick = in NYC!


Bild på mig och snygg-Natta i USA 2008!

Excited

Det tog inte alls lika lång tid som jag väntat tills jag fick skriva mitt andra inlägg. Idag har jag nämligen fått familj! Inte helt, explorius vet dock inget än. Familjen är inte godkänd än av min amerikanska organisation ICES, men det sista skulle vara på måndag. I alla fall så har mamman och dotten lagt till mig på facebook och på så sätt har vi fått kontakt och börjat prata med varandra. Dottern som är 17 har tränat cheerleading i 10 år och verkar asbra. Sedan har dom en till dotter på 14 år. Jag vet inte så mycket om henne än, bara att hon ska börja som freshman på samma skola som jag. Jag har blivit placerad i Little Hocking, Ohio. En stad (?) med lite över 3000 invånare. Det kommer bli toppen det här!Ett första inlägg

Jag har nu gjort som alla andra där ute och skaffat mig en blogg men inte någon vanlig blogg inte. Denna blogg är tänkt som min utbytesblogg när jag åker till USA i höst. Jag ska plugga ett år på High school där borta, men vart någonstans har jag ingen aning om än. Alla mina ansökningshandlingar till utbytesåret är klara och jag väntar just nu på att få en amerikansk familj att bo hos. Jag har väntat på en familj i några månader nu, sen i början av december. Placeringarna för dom andra studenterna som åker med explorius har börjat droppa in, så jag antar att det snart är min tur också. Yes! Hade egentligen tänkt att vänta med att skriva i bloggen tills att jag vet vart jag ska någonstans, men jag var ju tvungen att pröva ett inlägg. Förmodligen när jag skriver nästa gång så har jag fått en familj.


Amanda

RSS 2.0