Tävling Dag 2

Så idag var det andra tävlingsdagen, jag kunde sova ut på morgonen så det var skönt! :)
Vi gjorde bra ifrån oss och vi vann!! Jag trodde vi skulle förlora men tydligen inte haha. Vi fick jackorna som jag ville ha. Armarna är i äkta läder så jackan luktar jättegott! :) Lägger upp en bild på den:


Tävling Dag 1

Idag var det första tävlingsdagen, vi gjorde riktigt bra ifrån oss! Förhoppningsvis lika bra imorgon så vi vinner. Det är sjukt mycket pollen i luften just nu här! Vi är på hotellet nu men ska snart iväg till tävlingen igen för att titta på indivduella typ. Efter det ska vi ute och äta, mums! :)

Jag hör av mig imorgon med bilder, för jag har faktiskt varit duktig och tagit bilder idag! :)

Lite Random Bilder

Jag lägger upp lite random bilder som jag inte publicerat tidigare. För att vara snäll mot er läsare liksom ;)


Danielle, Marte, Me, Hunter

 


Julklapp, den började bli suddig så jag tog ett kort på den innan allt försvinner! <3


Dålig uppdatering igen

Haha, det var ju helt sjukt längesedan jag uppdaterade! Jag har helt enkelt inte haft tid och när jag väl har tid så orkar jag inte. Det tar sån tid och det är lite jobbigt! Men jag ska försöka skärpa mig och uppdatera oftare. Speciellt nu i helgen borde jag ha tid. Vi är i Columbus, Ohio för den sista cheerleadingtävlingen med Ohio Valley Allstars. Det är tråkigt men om vi vinner den här helgen så får vi läderjackor så jag håller tummarna för att vi gör det. Vi har ju vunnit alla tävlingar förutom en då vi blev diskvalificerade så!

Efter det här vet jag inte riktigt vad jag ska lägga min tid på. Jag ska fortsätta volta två (?) gånger i veckan i alla fall för att inte bli allt för tjock ;). Jag har fått min klänning till prom också, så nu har jag både klänning och date, haha inte mycket mer jag behöver. Prom är den 1 maj så det är ett tag kvar men ändå. Jag hoppas på att den kvällen kommer bli superbra!

Idag lämnade jag skolan tidigt för att åka upp hit. Vi har ätit på Buca de Beppo's ikväll, en jättegod italiensk restaurang. Efter det gick vi till Starbucks , jag älskar Starbucks! Jag vet att jag skrivit det förut men deras Strawberry and Créme Frappuccino is the most amazing thing ever!

Jag tänkte jag kunde publicera lite bilder i ett senare inlägg, så länge får ni nöja er med den här på mig och Kiah och en bild på mig med älskade Starbucks!Helgen

Jag har inte uppdaterat på länge för det är tråkigt och jag lägger min tid på roliga saker haha (:

Helgen var i alla fall rolig! På fredagen så var det vår sista basketmatch som vi förlorade och det var därför vi åkte ut ur turneringen. 1 jävla poäng förlorade vi med! Aja, efter matchen åkte jag hem till Angela och sova över där. Jag lärde henne svenska för hon funderar på att komma och hälsa på i Sverige:

"Trevligt att träffas snygging, kyss mig" är det jag lärde henne att säga. Det låter så jäkla roligt när hon säger det!!

 

I alla fall, på lördagen så åt jag frukost med Angela och hennes familj. Jättegott var det och det var mysigt att få lite familjestämning med frukost tillsammans även om jag precis hade träffat hennes familj. Jag åkte hem och duschade och så och sen så åkte jag hem till en annan kompis. Det var kul det med! :)

 

Jag fick fyra timmars sömn i natt för på morgonen vid fem så åkte vi upp till Columbus för Alexa hade danstävling och då följde jag med upp och tittade på den. Jaa, och nu sitter jag här! :)


Hemma från DC

DC var kul, vi hade mycket skoj! Jag lägger upp lite bilder och berättar mer senare för det är rätt sent nu. I alla fall i fredags var det "Drive your tractor to school day". Jag kunde inte gå eftersom vi var i DC men jag skickade en kille i min franska på uppdrag att fotografera åt mig så det gjorde han. Jag fick bara en bild men ändå.HICKTOWN OHIO USA!!


2 veckor sedan

Haha mycket har hänt, lite som jag känner för att berätta. Vi har varit på två tävlingar, vi vann båda. Inte mycket eller många lag till konkurrans så... I alla fall så åker jag till Washington DC imorgon! Excited!!! :)

RSS 2.0