Tävling

Jag har varit lat och inte orkat skriva. Vi har inte haft skola på hela veckan på grund av att det var snö, vi skulle egentligen kunnat gå igår men dom tog väl det säkra före det osäkra. I alla fall så ska jag nu iväg på en tävling i Pittsburgh, Pennsylvania. Puss!

Match idag!

Matchen är inte inställd!!! Aahh. asroligt ska det bli att komma iväg lite!! :) Och imorgon är det match igen och efter det kommer Marte hem med oss skoj! Just nu är klockan halv ett typ och bussen åker vi 14:30. Det är jättelångt att åka, vi ska ända till Chilicothe. Jag vet inte riktigt vart det ligger haha, men det tar typ 3 timmar att åka dit. Lite halvsegt att spendera tre timmar på en skolbuss... men men (:

Jag fick precis ett AllaHjärtansDag-kort av farmor och farfar. Tack så mycket! Jag känner mig älskad haha. Allt som jag får hemma från Sverige har jag hängt upp på en vägg. Det såg så sterilt ut innan, men nu ser det helt okej ut! Sen är det ju lite bra eftersom min blivande pojkvän hänger på väggen också!Washington DC

Nu har jag äntligen anmält mig till resan till Washington DC i april. Jag vet inte om jag får plats eftersom man egentligen skulle anmält sig för 3 veckor sedan (?). Men jag hoppas verkligen att det finns platser kvar för det vore jätteroligt att få åka iväg med bara utbytesstudenter till Washington DC. De ska även åka till östkustens största köpcenter och shoppa!! 400 affärer finns där inne, dom verkar verkligen ha allt! Hallå, jag bara måste få följa med. Så jag håller verkligen tummarna nu att det finns platser kvar, jag skickade precis iväg ett mail så förhoppningsvis får jag svar imorgon (:


Ingen skola fredag

Ingen skola imorgon heller. Det var i alla fall jätteskönt att komma iväg på träning och träffa lite folk. Efter träningen gick jag och Marte till Donken (Mums!). Jag älskar deras Grilled Snack Wrap with Ranch. Dom är verkligen supergoda! När vi skulle gå tillbaka var det helt stört kallt ute, så vi sprang hela vägen tillbaka till gymmet! Inte för att det är så värst långt men ändå. Jag blev trött av den lilla springturen, jag har så jäkla dålig kondition så det är pinsamt alltså! När snön smälter bort ska jag ut och springa varje dag, eller inte, men alla fall försöka komma ut några dagar i veckan. SÅ att jag kan bli fit till sommaren haha (:

Min byrå

Jag kanske borde städa lite på mitt rum, det är rätt stökigt. Alla mina saker ligger överallt och min byrå ser inte mycket bättre ut. Alla mina "doftagottgrejer" ligger där och det är inte lite. Jag har samlat på mig överdrivet många bodylotions, helt onödigt egentligen... Men men, dom har så många goda smaker (?) här i usa och sen är det ju så billigt också. Jag var och shoppade igår förresten. Inte så mycket, men lite grann. Jag fick alla fall mina vita chucks som jag ville ha :)Bilden gör ingen rättvisa!


Ingen rubrik

Behöver jag ens skriva att vi har snödag idag igen. Det suger och jag är så sjukt trött på att vara hemma!! Jag orkar inte vara hemma längre... Som tur är har jag träning ikväll så det ska bli skönt att komma iväg... Jag skulle ju kunna gå på promenad idag igen. Det gjorde jag igår, och då skulle jag kunna ta lite bilder så ni får se mer hur mitt område ser ut, eller rättare sagt hur lite snö dom ställer in skolan för. I helgen har vi två matcher, om dom inte blir inställda, vilket inte skulle förvåna mig... Lite bilder på min väg igen...Jag vet inte riktigt om jag tycker det är värt att ställa in skolan när det är så här lite snö...


Snödag igen

Hemma från skolan idag igen på grund av snön. Eller nu tror jag att det är för att vattnet som låg på vägarna igår har blivit till is. Det suger och jag vill verkligen gå till skolan!! Förhoppningsvis har vi skola imorrn!

Idag ska jag kanske till köpcentret, eller jag hoppas på det iallafall! :)

Två bilder

Jag kom på att jag inte visat baksidan av min Varsityjacket än:Jag måste visa en klänning som jag köpte förra veckan... 20 kronor kostade den hahah!!
Inte snyggaste klänning kanske, men för 20 kronor så funkar den ;)


Snödag #?

Då har vi snödag idag igen, har ingen aning om hur många vi har haft nu... Det regnar ute just nu så förhoppningsvis smälter snön bort snart...

Igår pratade jag med en kille i min historiaklass. Han berättade om sitt "liv" förra året, han ska vara en junior nu, men han sabbade hela sitt sophomore år så han får gå om. Han brukade väga 113 kilo och nu så väger han bara 63 kilo. Han sa att han gick på en diet som gjorde att han gick ner jättemycket i vikt... Så jag frågade vad dieten var: Den bestod av hasch, rom och sex. Japp, vilken jävla diet haha. Nej men på riktigt så tycker jag synd om honom som liksom bara kastade iväg sitt liv. Men det verkar ju mycket bättre nu och nu förtiden dricker han bara alkohol någon gång ibland.

Jag frågade om han aldrig hamnat i trubbel för tydligen förra året hade han kommit hög och full till skolan varje dag, och ingen hade reagerat. Han sa att ingen någonsin hade sagt något till honom. Det är ju helt sjukt egentligen! Fast som tur är verkar han ha tagit tag i sitt liv nu. Sa jag att jag är bjuden till hans födelsedagsparty?? Inte för att jag tänker gå, det verkar dumt haha.

Prom or Virginia Beach

Jag har ett litet dilemma... På senaste tävlingen vann vi ett Paid Bid till en annan tävling som äger rum den 1 maj. Tävlingen är i Virginia Beach och det vore helt fantastiskt att få åka dit... Men Prom är den 1 maj också. Så jag kan inte göra båda.. Jag har ingen aning om vad jag ska välja? Gå på den stora dansen Prom, eller åka till Virginia Beach för en cheerleadingtävling??Åka hit, eller gå på skoldansen??


Forget about it!

Igår lördag så hade snön kommit, inte direkt mycket, men lite grann och det var kramsnö så jag och Alexa gick upp till Ambers hus och sedan åkte vi pulka där haha. Det var i någon backe i skogen... Inte sådär jätteroligt men men, det var ju bättre än att sitta inne iaf! :)

Idag söndag vet jag inte vad som händer. Ska städa mitt rum lite och så tror jag. Super Bowl är på teve också, tror att det är bästa footballsteamen i usa som spelar, inte helt säkert hehe.


Looking good boy!

Så tävlingen i Pittsburgh idag blev inställd, eller inte tävlingen men klubben väljer att inte åka på grund av vädret. Det skulle tydligen bli en snöstorm! Men vart fan är snön?! Det har bara regnat hela dagen, men ändå så väljer vi att inte åka till tävlingen. Hoppas det har snöat imorgon för annars var det ju verkligen inte värt att stanna hemma. Vi har alla fall bokat en ny tävling för att "make up for the missing one" den 20 februari. Matchen ikväll blev inställd också, så nu har vi en match på min födelsedag istället den 16 februari.

Positivt med att det skulle bli en snöstorm, vi fick sluta skolan två timmar tidigare :) Så alla lektioner idag var 22 minuter långa, skiitskönt!

Ha en toppen helg, jag ska hoppas på att jag inte blir insnöad. Puss!!

Schedule change

Jag ändrade mitt schema idag också (igen). Graphic arts var ingenting för mig, jag är ju inte speciellt konstnärlig av mig och att desgina olika saker och rita och sånt, det är inte riktigt min grej. Visst, det verkade ju kul och så, men eftersom jag inte vill bli underkänd och hemskickad så var det bäst att "droppa" (?) den klassen. Jag gick in på The Guidance Office på morgonen och sa till honom att jag behövde prata med han. Det första han säger är: "You wanna drop graphic arts right" så han fattade att det inte var min grej. I alla fall så fick jag en till Study Hall. En klass som man sitter en hel period i och gör läxor haha. Så mitt schema jag har nu är:

1st: Study Hall
2nd: American Government
3rd: Study Hall
4th: CP English 3
5th: Advanced P.E.
6th: American History
7th: French 3
8th: Current World Affairs


Justeja, läraren som jag har i historia och government är pervers. I alla fall så tycker han om mig, så idag när jag frågade om han kunde sätta på värmen så gjorde han det. Efter ett tag när det är varmt och skönt så frågar han om han kan stänga av värmen för det börjar bli varmt, men jag sa nej, så han hade den fortfarande på. Det hela slutade dock med att hela klassen typ satt och klaga på att det var varmt , så han stängde av värmen till slut. Men nästa gång så ska jag vinna kampen, fast jag vill ju inte bli klassad som en bitch?

You seem to think I still do care, you're wrong

I helgen blir det tävling igen, imorgon fredag så åker vi upp till Pittsburgh i Pennsylvania och sen så är det tävling på lördagen. Det ska bli roligt, och jag hoppas på lite shopping haha. Bilder kommer upp efter helgen. Puss!


6 månader i USA idag förresten!

Living my life

Dagens middag: Svambob Mac n' Cheese! Yummi!


RSS 2.0