Varning

Jag vet inte om min familj behöver läsa det här, men för er andra, jag tyckte att det var asroligt!

Vi sitter och tittar på film inne på Governmentlektionen, det är en helt vanlig film, Double Jeopardy heter den. I alla fall, helt plötsligt börjar dom kyssas på filmen. Då tar min lärare upp fjärrkontrollen och SNABBSPOLAR igenom hela kysscenen som till slut ledde till sex. Men ändå, haha, dom ska låtsas vara så konservativa (?) här fast dom inte är det egentligen haha. Ingen reagerade ens när han bara snabbspolade förbi. Det var nog det skummaste jag varit med om so far.

Jag har världens bästa franska lärare!

Igår var jag på väldigt dåligt humör efter historialektionen eftersom jag fått jobbat med skolans mest dumma människa. Hon har inte alla hästar hemma och jag får panik på henne. Hon är så seg, osmart och så ful. Det hjälper inte att hon kallade mig för sin bästa vän i måndags efter att vi pratat med varandra högst två gånger. I alla fall så ska jag inte vara elak nu, men hon gjorde mig i alla fall pissed off.

Men när jag kommer till franskalektionen så säger min franska lärare:

"Jultomten har varit här och han bad mig överlämna detta paket till dig"

och så ger han mig en goodiebag med en söt cheernalle i. Han hade frågat mig någon vecka innan om jag hade någon cheernalle och jag sa att jag inte har någon. Då sa han att han skulle köpa en till mig och idag kom han med den. Så himla gulligt av honom! :)



När man trycker på knappen på den högra armen så börjar nallen att sjunga "Hey Mickey"


T-shirts

Innan jag kom hit så hörde jag att man inte behövde ta med sig några t-shirtar. Ni vet sådana där som man tränar i som inte har någon passform. Jag förstår verkligen varför nu. Jag samlade ihop alla mina t-shirtar som jag har samlat på mig nu under två och en halv månad:



Söndag 25 oktober

Vi har precis varit och ätit frukost på en restaurang med deras mormor och morfar här. Det var ganska gott och jag är proppmätt nu. Tänkte inte skriva så mycket mer om homecomingen utan lägger upp några bilder vi tog innan vi åkte till restaurangen och åt.



Jag och mina två värdsystrar







Jag vill inte gnälla

Jag vill inte gnälla och vara tråkigt men jag kan erkänna att mina förhoppningar inför homecoming var något för höga... Det började med att vi åkte och åt innan på en restaurang, sedan åkte vi till The Mall för att vi hade massa tid över och efter det till dansen. Det var som att jag var tio igen ungefär haha. Alla dansade i par, med sin date då... sedan var det långsamma låtar och snabba låtar och man stod mest på samma plats med samma folk hela tiden haha. Jag tror att det var jag som hade för höga förhoppningar på kvällen. Jag berättar mer imorgon och visar lite bilder då också!

Homecoming

Idag är det lördag och dags för homecomingdansen som börjar vid åtta. Jag sitter nu och målar mina naglar och sen tror jag att jag måste städa lite här i huset, suck! Ikväll så ska jag först ut och äta med några, inte med han jag ska gå till dansen med, för det hade jag ingen lust med... Efter maten så ska vi åka till skolan och dansen är inne i gymnastiksalen. Jag hoppas att det kommer bli roligt!

Matchen igår gick bra och vi vann. Under skoldagen så hade vi ett peprally igen, det var asroligt! Varsity hade en ny dans som vi visade upp och alla jag har hört tyckte den var bra. Hörde att någon hade sagt att dansen var "slampig" men sug på den, det var den inte alls! Gissar på att det var någon avundsjuk tjej som inte vet hur man skakar rumpan :)

Kulturchock

Jag har haft min första riktiga kulturchock, gaaah vad pissed jag är just nu! Här är man inte tillåten att gå på promenad med en kille i området, för då kan man bli gravid och små barn kan ploppa ut.

Spiritweek

Eftersom det är homecoming på lördag så är det spiritweek den här veckan. Då man klär upp sig till olika saker:

Måndag: Get up and go day

Tisdag: Twinday

Onsdag: Teamday

Torsdag: Costumeday

Friday: Blue and white day


The Swedish Footballplayer

Bara för att berätta för er vad jag gjorde i fredags! Jag skrev upp mig för Powder Puff. Det är en footballsmatch för alla tjejer på skolan som jag ska vara med och spela. Haha! Men det är en rolig grej och hela mitt lag sa att jag skulle ångra mig om jag inte skrev upp mig. Så gjort är gjort! Jag kommer göra bort mig totalt, jag vet inte hur man spelar football och min bollkänsla är ju host- toppen!

Det roliga är att det är killar som är cheerleaders på denna matchen, det är liksom ombytta roller. Jag tror att det kommer bli superkul även om jag kommer skämma ut mig lite grann. Men antar att jag kan bjuda på den!



Min framtid?


Lördag 16 oktober- jag har mjölkat en ko!

I fredags var det match som vanligt (överaskning). Jag gjorde asbra ifrån mig för att säga det själv och jag gjorde alla sidelines och behövde inte stå där som ett retard när jag inte kunde. Som jag vanligtvis gör haha :) Det var askallt ute. Jag frös nästan ihjäl, så kallt var det! Vi förlorade, igen... Bättre lycka nästa helg!

Jag fixade date till homecoming innan matchen också. Så nu är det problemet borta. Känner mig elak, en mupp frågade om jag ville gå med honom till homecoming. Nej Tack! Gah, jag tycker inte om att göra folk besvikna?

Och justeja, tävlingen nästa helg har blivit inställd. YES! Jag kan gå på homecomingen for sure now! Anledningen till att den blev inställd eller till att våran klubb inte åker är för att alla är sjuka. Svinunfluensan och vanliga influensan har smittat jättemånga. Vi hade inte en enda byggrupp i torsdags så därför ställer dom in tävlingen. Inte mig något emot denna gången!


Idag var det lördag och jag upp vid åtta ungefär, vi skulle till Columbus och shoppa! Jag köpte ett par jeans och ett par skor till homecoming. Visar skorna lite senare, dom är rätt söta faktiskt! När vi kom hem från shoppingen åkte vi till min värdpappas föräldrars farm. Mina värdsystrar skulle mjölka kor och gissa vem som skulle hjälpa till (HAHA). Jag såklart, inte för att jag gjorde så mycket. Jag tvättade spenarna, och satte på en såndär maskin som pumpar ut mjölken. Och sen så stoppade man spenen i något rött så att den inte skulle bli infekterad typ. Annorlunda upplevelse- men det är väl det mitt utbytesår är till för?

Efter mjölkningen åkte vi och tittade på bio, vi gick på den sena föreställningen som började vid tio. Och på riktigt, vi var helt ensamma i hela biosalongen. Vi såg på Wipe Out (?) tror jag att den hette. Den var helt okej!

Justeja, jag har kostym för Halloween också. Jag ska gå som Dorothy från Trollkarln från Oz. Jag såg filmen första gången förra veckan så känn er inte dumma om ni inte vet vem det är haha.


Den ser ut såhär förutom glittret på klänningen då (ofc). Tror jag har sagt det förut, men hela grejen med halloween här är att man ska klä sig så utmanande som möjligt, fråga mig inte varför. Tydligen är det den ända gången på året man får klä sig "like a slut" utan att bli kallad för en slampa!

 


Svar på kommentar

Hej Amanda!
Jag tränar också i HCE :D
Jag har bestämmt att även jag ska plugga i usa något gymnasie år är inte riktigt säker på om det blir ettan eller tvåan men något år iaf! Har några frågor till dig som jag skulle vara tacksam för att du svarade på :)
Du åker ju med explorius och jag läste på hemsidan att de kostar ca 67 tusen att åka ett år men sen stod det även 100 tusen och mer så jag undrar är inte det ca 67tusen som är vad det kostar för ett år? Hur många är ni i allstarlaget? För jag skulle såklart gärna vilja vara cheerleader i usa om jag fick chansen när jag är utbytesstudent :)Är det lätt att komma in i laget? Alltså tryouten tänkte jag på.
Är det lätt att komma in i vardagen?
Tack på förhand :)

 

Hej! Vad roligt! Jag ska försöka svara på alla dina frågor.

På explorius hemsida står det att ett år i usa kostar 59 000:- men långt ifrån alla avgifter är inräknade i det priset. Försäkringen kostar 6790:- vilket är obligatoriskt. Sen är det läkarkostnader för 500 tror jag + Twinrixsprutan för 1470:- Något som inte heller nämns väldigt väl är att valutakostnader och flygskatter kan tillkomma vilket det gjorde när jag åkte iväg. 10 000:- extra för valutatillägg och flygkostnad. Misstänker att det du sett om 100 000 är det dom räknar med alla kostnader + fickpengar under ens år.

I allstarlaget är vi 25 stycken tror jag... Jag hade egentligen ingen tryout utan jag fick skicka en video på mig där jag voltade och hoppade och ut efter det placerade dom mig i ett lag. Själva klubben som jag tränar i betalar mina träningsavgifter, vilka inte är en liten summa... Allt beror ju på hur mycket man vill spendera på Allstarcheerleading. Annars är cheerleadingen i skolan roligt det också, förutom att vi inte får bygga ( det är en lag i ohio som säger att High School lag inte får bygga) men Ohio är ju bara en av 52 stater så.

Ja, vardagen gick väldigt fort att komma in i. Även om det är en vardag med roliga och annorlunda saker varje dag! :)

Oj, vad mycket text! Hoppas du fick svar med det du undrade över! :)


Saker som bara händer här

Här är folk elaka mot varandra, och säger saker rakt ut utan att tänka på att man kan såra. (Jag låter som jag är en kamratstödjare, medlem i Friends, men på riktigt)

Idag på idrotten hade jag en konversation med en kille i min klass om homecomingdate.

Han

Jag


What about him? Pekar på en kille som sitter längre bort.

 

Well, he's not really my type.

 

Okay, so you don't like fat guys?

Not really.

 

Hey you come here. Ropar på killen han nyss pekat på.

Killen kommer fram

She was going to ask you to homecoming but she said you're to fat for her.


Svineflu!

Så har den kommit till Warren Highschool också. Enligt rykten är det sju stycken som är smittade med svininfluensan, varav TVÅ går i mitt cheerleadinglag i skolan. Vad säger vi om det? Oddsen tyder på att fröken Sundberg också kommer att få svininfluensan...

Men oroa er inte, jag mår bra än så länge!


Inlägg utan bilder

Jag vet att det är tråkigt att läsa inlägg utan bilder, men det är ju bättre än ingenting!

 

Idag är det söndag och jag har träning. Innan träningen ska vi iväg och titta på halloweenkostymer igen tror jag. Jag vet fortfarande inte vad jag ska vara för någonting, jag har skippat min vikingidé för jag tyckte inte om idén längre. Halloween är om tre veckor och jag vet att det kommer att bli skoj! Jag ska vara med Varsitylaget och vi ska bland annat iväg till ett Haunted House, mycket spännande, heh!

 

Om två veckor (!) är det dags för första tävlingen också med allstarlaget. Det är inte alls som det brukar vara innan tävlingarna hemma då man är supernervös om man inte sätter sina bygg en månad innan. Vi har inte ens fått våran musik än! Jag tror inte att den kommer hinna komma heller så vi ska köra till en musik dom hade förra året. Det suger ju lite, men men.

 

Något som också suger lite är att Homecomingdansen och tävlingen är på samma dag. Så jag håller verkligen tummarna för att jag kan gå på den. Jag har ju kommit hit för att uppleva den amerikanska skolan, då vill jag ju inte vara borta när det händer något speciellt... Jag får veta om en vecka ungefär om jag kommer att kunna gå till homecoming eller inte. Jag måste gå!!!


Lördag och inga planer

Jag har ingen aning om vad som händer idag. Det enda jag vet är att jag ska på kalas mellan ett och tre. Jag valde att följa med, det är roligare än att sitta hemma. Vi får se vad som händer ikväll, jag vill inte bara sitta hemma...

Igår var det ju footballsmatch, vi förlorade, behöver jag säga att det regnade också? Det var lite synd och alla blev på dåligt humör, det hade ju gått så bra hittills. Det var våran sista bortamatch och nu är det bara tre matcher kvar och alla dom är hemmamatcher.

I want it back

Ibland är det lätt att få bra betyg här, för lätt. Eftersom dom är ovana att skriva arbeten och mer tycker om att lära sig fakta så får man jättebra betyg när man uttrycker sin egna åsikter. Jag skrev en sjukt dålig "insändare med åsikt om Mellanöstern", inte ens en sida. Jag fick ett A på den!! Den var osammanhängande och bland det värsta jag någonsin skrivit. Det är sjukt!

I alla fall, imorgon är det dags för match igen. Den här gången ska vi till en skola 3! timmar bort, inget skämt! Men men, det brukar vara härlig stämning på bussen och vi får sluta skolan tidigare så allt är lungan!


Allt om inget

Hade en väldigt annorlunda konversation idag. Det är inte så ofta en killes lillebror kommer fram till en och börjar fråga ut en om hans bror. Tycker du han ser bra ut? Skulle du säga ja om han bjöd ut dig på en date? Haha, weird!

Ännu mer weird är det att när jag senare skickar sms till honom får jag inget svar, hmm, han hade ju skickat sin bror att prata med mig....

 


Åhnej, bloggen är död!

Veckan flöt på precis som vanligt, det är hysteri runt homecoming, alla måste ha en dejt, och jag håller tummarna, hah! Helgen har gått fort. I fredags var det footballsmatch på Meigs, en skola mitt i ingenstans. Det var en jättespännande match, och Warren vann igen! På lördagen så åkte jag och min värdsyster till köpcentret för att kolla efter Halloweendäkter, det är hysteri runt halloween också, haha!

Efter mallet åkte vi hem och sedan vidare till en tjej som fyllde år. Det var en annorlunda födelsedag med föräldrar och syskon och kompisar, haha! Men det var skoj iaf!

Idag har jag träning, jag ska åka härifrån om tjugo minuter för jag ska till en bingo. Efter bingon börjar träningen och efter träningen är det dags för Desperate Housewifes!!

RSS 2.0