Nyårsafton

Party ikväll då!!! Jag och två andra ska sitta ensamma i ett hus mitt i ingenstans hela natten. Deras föräldrar är borta så det ska bli superskoj!! Jag behöver väl inte nämna att mina två vänner jag ska träffa är 1 och 3 år? Japp. jag ska alltså sitta barnvakt ikväll, vad säger man om det på en nyårsafton?? Men det är väl lika bra, fest=problem. Jag ska dit vid sju och sen vet jag inte riktigt när deras föräldrar kommer hem. Jag ska vakta dom helt själv, men jag känner dom eftersom jag följt med Kiah några gånger när hon suttit barnvakt.

Min outfit för kvällen är det hetaste jag burit på en nyårsafton någonsin! Ett par mjukisbyxor och en stor tjocktröja, jag känner mig riktigt het och mitt humör för kvällen är toppen, jag är så excited! Inte. Men men whatever.

Igår var jag på tjejernas basketmatch men en kille från min klass, det var roligt. Fast jag tittade på basketmatchen i tre timmar och det var en liite för lång tid, men jag hade skoj i alla fall! Justeja, jag hade träning igår också, 5 timmar cheerleadingträning med Varsity, det var inte så kul. Rätt jobbigt att gå upp vid kvart i åtta, jag har sovit till tolv varje dag det här lovet, hehe! :D

HOPPAS NI DÄR HEMMA FÅR EN LITE MER SPÄNNANDE NYÅRSAFTON ÄN MIG! GOD NYTT ÅR GOTT FOLK!!! PUSS FRÅN MIG HEHE!!

Basketmatch

Idag så är det match igen, borta match sjukt långt borta den här gången också. Så bussen åker vid 3.30 och matchen börjar vid 7.30 tror jag. I alla fall så hoppas jag att vi får en ny busschaufför den här gången så vi inte åker vilse inge, haha. Jag blev just medbjuden till köpcentret, och jag skulle så mycket hellre åka dit en på matchen. Bortamatcherna som är jättelångt borta är tråkiga, vårn läktare är nästan helt tom. Ingen orkar ju åka tre timmar för att titta på en match som varar i 1.5 timmar. Men men, jag ska fixa mig iordning nu och sen iväg till skolan där bussen åker ifrån. Puss!

Ohio Valley Allstar Cheerleading

Eftersom cheerleading är så stort här i usa så finns det även lag för handikappade. För tjejer och killar med funktionshinder. Dom åker och tävlar på olika tävlingar men alla som ställer upp är vinnare. Jag tycker att det är en väldigt bra idé och på vårat gym tränar dom även gratis. Tänkte visa en video på dom från senaste tävlingen.



Haha, ett försök att stöta på mig?



Jo, det är jag och vem fan är du??

Haha, skojja bara, så svarade jag inte, man är ju uppfostrad. Men jag har ingen aning om vem grabben är, har aldrig sett han innan.

 

Idag var vi på shopping, asroligt! Vi åkte även till IKEA, julmusten var slut och jag började gråta, nää skoja igen.


Julafton

Jag har haft en bra julafton med inte alls lika mycket hemlängtan som jag trodde jag skulle ha. Jag hade förväntat mig att stänga in mig på mitt rum och gråta hela dagen men allt kändes hyfsat bra. Klart att jag längtade hem men julafton här var bra. Vi ska fira jul imorgon också då egentligen dagen är då man firar jul. Jag har öppnat alla julklappar från familjen, tack allesammans!!

Vi öppnade även julklappar nu från kvällen. Jag fick en såndär ascool jacka, ni vet som man ser i alla High School filmer att alla fotballskillar har på sig. Nivet såndär stor med skolans namn på, en sådan fick jag. Den har inga texter på sig än för det var slut på lagret typ men i början av januari ska den fixas så jag visar er en bild då. Jag kan visa en bild på en annans skolas jacka så länge.




Fast med Warren på den. haha, jag känner mig amerikansk haha!


Basketmatch

Idag har vi bortamatch, jag vet inte riktigt vart men det tar cirka tre timmar att köra dit så bussen åker härirån vid halv tre. Spännande, nu ska jag fixa mig i ordning för matchen! Puss!

Min helg

Min helg har varit toppen, jag umgicks med Marte på lördagen, vi åkte till köpcentret, åkte pulka (haha, den ni!) och slirade runt på ett fält med hennes värdpappa i en bil. Sliret på fältet var superkul, helt klart det roligaste på länge. Jag köpte skor i köpcentert, converse för 210 kronor :) och dom var inte på rea (den ni). Idag var det "julafton" med deras farmor och farfar. Jag fick två paket, vantar och ett pannband och sedan presentkort, det var snällt tycker jag :) Imorgon vet jag inte vad som händer, jag har träning i alla fall, och det är christmasparty med cheerleadingen!

Förresten, någon som vet vart i bibeln det står att hela Europa kommer ha euro som valuta?

Jag har varit upptagen

Hela veckan har det hänt saker.

I söndags var jag på christmasparty med Varsity och sen chirstmasparty med utbytisar i området. Det var skoj!

I måndags hade jag highschoolträning och sedan vanlig träning

I tisdags följde jag med och tittade på freshmans basketmatch

I onsdags var det basketmatch mot Belpre

Igår hade jag highschoolpractice och vanlig träning

Och idag har jag haft basketbollmatch igen, vi skulle egentligen till Bdubs och fira Kiahs födelsedag efter men på grund av vädret (vi VÄNTAR på snö) så blev det inget, trååkigt!

Julstämning

Paket skickat idag och paket mottagna idag. Jag är asglad just nu! :D Mamma, när du får en avi på posten så måste du hämta ut det så ni har det till julafton, okej?

Lördag

Idag har vi dekorerat huset inför julen och pyntat julgranen. Den blev rätt fin faktiskt haha. Jag köpte en gran till mitt rum idag också, inte en riktigt men en liten i plast med ljus och polkastänger i, supersöt! :) Dagen har varit rätt seg, vi åkte och handlade granen i förmiddags, sedan dekorerade vi den och efter det så åkte vi till mataffären. Vi skulle egentligen åka och shoppa men så blev det inte. Vi åkte i alla fall till mataffären för jag behövde köpa ingredienser för att göra chokladbollar till utbytesstudentpartyt imorgon. Jag har inte rullat bollarna än, men jag har smakat smeten och den smakar annorlunda mot hemma, lite äckligare än hemma.

I morgon så ska jag först på bio (?) och restaurang med skollaget. Det ska bli rätt kul och vi ska ha julklappsbytning och lite sådant. Efter det så är det även party med utbytesstudenterna i området, jag ser framemot det eftersom jag inte har träffat några andra utbytisar än dom från min skola och Marte förstås. Det är också det jag ska ha chokladbollarna till, fast jag vill ju inte bjuda på dom om dom är äckliga, men whatever.

Btw så har jag en asrolig grej att berätta för alla kompisar där hemma men vi tar det en annan gång. :)


Våran gran, jag tycker att den lutar men det tyckte ingen annan så...




Är den inte typ asgullig?


Jag bor på landet

Igår på matchen hade cheerleaderna förberett en dans ( jag dansade inte för jag kunde inte dansen). Dansen började med en kickline och sen så blev den helt normal. I alla fall, de bytte om i halvlek och har på sig jeansshorts och en rutig skjorta med linne under. Dom skippade cowboyhatten och combowbootsen. Musiken dom dansade till hette Country och var en riktig contrtrylåt ( se youtubeklippet) Den var fixad i tempot så att det gick snabbare men ändå....



 


En helt vanlig onsdag

Idag har jag inte gjort speciellt mycket, skolan och sen så har jag bara varit hemma och tvättat och så. Det var egentligen tänkt att jag skulle gå på freshmans baskerballmatch men så började den en halvtimme tidigare så jag struntade i det.

HÅLLER TUMMARNA FÖR SNOWDAY I MORGON FÖR JAG VILL INTE GÅ TILL SKOLAN!!!

Amanda the Hunter?

I söndags hade jag en once in a lifetime exprerience- it's never gonna happen again. Jag följde med min värdsyster för att jaga lite oskyldiga hjortar. Jag fick inte hålla något vapen och skjuta eller så utan jag fick bara sitta tyst bredvid och spana efter hjortar. Det var typ astråkigt, och lite kallt. Jag kan nog göra det igen för jag var så jäkla snygg i kläderna jag hade på mig!!



Ursäkta för skabbigheten men jag måste ju visa hur jag såg ut!!




American Power Cheer Competition

I lördags var det då dags för tävling igen, älskar att det är tävling så ofta här! :) Vi åkte hemifrån vid halv tio till columbus där tävlingen var den här gången också. Vi kommer fram och fixar oss och sedan är det dags för att gå till uppvärmningshallsen. Där visar det sig att en tjej som kör dubbelt, Shelby har gjort sig illa och är på väg till sjukhuset. Så Kiah får fylla in för henne men det gick bra iaf :) Vi kom etta vilket förvånar mig eftersom vi inte satte allt perfekt men ändå, asnajs :D På vägen hem från Columbus stannade vi på Starbucks, Strawberry and creme frappuccino in my <3



Rätt ful medalj, men jag är nöjd ändå! :)




Hahaha!



Marte and Breanna!



Kristen, Breanna, Marte and Me



Marte, Hunter, Me, Danielle





Merry Christmas



Man blir aldrig för stor för tomten, eller?
Jag och den AMERIKANSKA tomten!




WOHO första plats

Vi vann- berättar mer i morgon och lägger upp lite bilder då också :)

Fredag- basketmatch

Haha, för att svara till Joanna först :) Klädstilarna är verkligen olika från här och hemma. Här går många runt i utsvängda jeans, vissa har trasiga lantjeans på sig. Många killar har på sig såna där gula stövlar som man har på vintern (det är inte ens snö). Här är det även helt okej att ha på sig en UNISEX tröja- träningstshirts med sin skolans tryck på..... Fliflops är även väldigt vanligt. De som bryr sig om vad de har på sig har ofta på sig en hoodie från några populära amerikanska märken såsom Amercian Eagle, Hollister, Abercrombie and Fitch och Aeropostale. Jag har hoppat på hoodietrenden lite grann, men det andra går fetbort! :)

Och till mamma, hahha, du känner mig allt ;)

Nu till min dag, jag åkte ju som sagt och satt barnvakt med Kiah igår och vad som bara skulle ta en timme blev till 4.5 timme. Så klockan två på morgonen var jag hemma och sen så skulle jag upp till skolan vid sex. Med jag försov mig, jag vaknade av att skolbussen pös utanför mitt fönster. Det gjorde inte så mycket och jag missade egentligen bara en lektion.
Jag kom för ett tag sedan hem från basketballmatchen, det var riktigt kul faktiskt! Jag voltade lite, och sen dansade vi i halvleken, och det gick bra. Det enda som jag inte tyckte om var mitt i dansen i Shakedelen så hör jag ett GO AMANDA! Jätteroligt, nej! Fast jag tog reda på vem det var som hade ropat på mig, det var en kille från min Governmentklass. Han sa att han hade ropat "because we're in love" . Hmm vet inte riktigt om jag håller med om det men han driver rätt mycket och sånt... :P





Kiah n me



Lite suddig bild, men men, jag kan ta en massa bilder nästa match!


Marabou

Vad har jag missat?

Marabou Vinter
Marabou Sensationx2
Marabou Crispit

Haha, googlade nyss runt lite och upptäckte massa nyheter ju, vart har jag varit någonstans? Är det bra nya grejer eller?


Jag fortsätter väl då

Jag fortsätter väl att blogga ett tag till då bara för att ni vill det ;) Haha, idag är det torsdag och det har varit en alldeles vanlig dag förutom att jag skämdes lite i skolan idag. Egentligen var det väl ingen fara, det var väl mer att det var så många människor runt omkring som lyssnade... Jag hade träning också, sista träningen innan tävlingen som är i helgen.

Hela min helg är fullbokad, I love it!
Imorgon fredag så är det första basketballmatchen, den är hemma och vi ritade en massa skyltar på träningen idag som vi hängde upp i korridoren. Vi gör det innför varje match. Imorgon ska vi även missa upp en dans i halvleken, jag tror det kommer bli superkul! :)

På lördag så är det dags för tävling igen! Något med Christmas Competition heter den. Den är i Columbus som den förra tävlingen också var, ligger cirka två timmar från där jag bor och är huvudstaden här i ohio. Min tränare sa idag att vi ligger bra till så jag hoppas verkligen att vi vinner den här gången. Jag ser jättemycket efram emot lördag, även om jag missar shoppingdagen som är för utbytesstudenter.

Söndagen har jag inga planer för än, vet att jag kommer att ha läxor över helgen. Någon som vill skriva en Social Commentary åt mig om ett problem i Sydamerika? ;)

Just nu sitter jag barnvakt med min värdsyster, jag brukar följa med henne ibland och vara lite sällskap. Klockan är halv elva så jag är egentligen redo för att sova.

Puss, lägger in bilden från banquetten som jag lovade också.



Bakre raden: Brianna, Kayla, Tyler, Carissa, Ashlee, Brittney, Kaity, Kiah
Främre raden: Holly och jag!


Jag hatar att blogga

Inga kommentarer= Inga Inlägg= Inga kommentarer

Värsta onda cirkeln här på bloggen. Många utbytesstudenter lägger ner sina bloggar för att ingen kommenterar. Jag funderar på att göra bloggen privat, mer som en dagbok utan läsare. Det är något jag kan gå tillbaka till senare och jag kan också vara mer personlig i såna fall.

RSS 2.0