Vi åker ikväll

Om cirka en halvtimme så åker vi härifrån och upp till Columbus. Vi stannar en natt på hotell där uppe och sedan tidigt i morgonbitti är det dags för att flyga till Orlando Florida! Det kommer blir superskoj! Idag har jag inte gjort så mycket, solat och färgat håret. Hela 35 dollar kostade det att färga och klippa.... Typ asdyrt ;)

Woop Woop

Så då åker man till Disney World i Florida om två dagar då! ;) Askul ska det bli :) . Jag ska inte till skolan imorgon eller så idag var min sista dag för den här veckan! Jag fick nästan inga läxor alls med mig, och det känns jättebra. Jag älskar min franska lärare, han är helt underbar. När jag frågade honom vad jag skulle göra för något så tog han mig åt sidan och sa att han ville att jag skulle uppleva så mycket som möjligt av Disney World för att det är det jag är här för. Så "he excuses me" från alla aktiviteter dom andra gör så jag får inga poäng för det, men inte heller några minuspoäng. Mitt betyg stannar helt enkelt på vad det är just nu! :)

Man kan åka hem till Franska läraren innan Prom om man vill så tar han bilder på en och sen så får man dom av honom. Och det kostar ingenting :) Jag tänkte att jag skulle föreslå det för han som jag ska gå med och så får jag se vad han säger liksom!


Min vecka

Så jag har inte uppdaterat på länge igen. Veckan är snart slut i alla fall och jag tänkte berätta lite vad jag gjort.

Måndag: Skola och sedan åkte jag till gymmet och hade voltträning en timme, skoj!
Tisdag: Skola och sedan åkte jag hem till en kompis och hängde.
Onsdag: Skola och sedan voltträning en timme igen :)
Torsdag: Skola och sedan gick jag till solariet och solade lite.

Imorgon så måste jag till skolan och vi slutar vanlig tid imorgon igen dvs 15.12. Vi har ju slutat 16.12 i 1.5 månad nu så det ska bli asskönt att sluta "tidigt". Efter skolan ska jag hem med Angela och vi ska på circus med hennes moster. Jag hoppas på att det blir skoj och sen ska jag sova hemma hos henne.

På lördag ska vi upp till Columbus, vet inte riktigt vad vi ska göra... Shoppa inför Florida? :) och sen ska vi sova en natt på hotell där.

Jag höll på att få panik idag, min plånbok var borta och jag kunde inte hitta den någonstans! Jag letade i deras bilar, i mitt rum. Till slut åkte vi till gymmet för att kolla, och där var den!! Min plånbok med 200 dollar, presentkort, debitcard och leg i!

På måndag ska jag kanske till en skola här i närheten och hålla föredrag för 7:e klassare tror jag. Lite smånervös men jag tänkte öva så då kommer allt gå finfint! :)

Hemma nu

Gårdagen var rolig, vi åkte fyrhjuling och tittade på film. Angela's har en bana i skogen där vi åkte med fyrhjulingarna och det var skojigt. Vi somnade inte förrän tre så idag har jag varit jättetrött. Vi tolv åkte vi hem till hennes farmor för hon hade en cook out. Jag kände inte så många men det funkade igår.

Btw, Jag hatar Pollen!

Lördag

Hej bloggen!
Idag har jag inte gjort så mycket, jag vaknade vid halv tolv! Asskönt var det att sova ut efter en vecka som kändes som att den var 20 år lång. Om ett par timmar kommer Angela förbi och hämtar upp mig, och då ska vi hem till henne. Hennes lillasyster har någon slags övernattning med sina kompisar och då ska jag dit också, haha! Jag känner inte hennes lillasyster så bra men det blir nog kul i alla fall :)

Det är inte långt kvar alls tills vi åker till Florida, det kommer bli helt sjukt kul och jag är astaggad för att gå på Disney World!!

Igår i skolan var det lite kul. Sista lektionen som jag har Current World Affairs så bestämde några att vi skulle busa med läraren. Läraren hade inte kommit dit än så då gick alla in i klassrummet bredvid och väntade på att han skulle komma och hitta ett tomt klassrum med bara böcker och väskor i, haha! Men när alla sitter där och väntar så är det en kille som bara "but wait, where's lycklig", han syftade på mig och susanna och sen sprang han in i andra klassrummet och leta efter oss fast vi satt redan där inne med alla andra, hahha. Det är svårt att förklara men det var kul i alla fall!

På gymmet

Just nu sitter jag på gymmet och väntar på att min tumblingklass ska börja. Den börjar om cirka en timme och jag sitter här och ska egentligen göra läxor. Men det är ju så sjukt tråkigt, skriva en uppsats om en jävla bok man läst. Och sen har jag prov imorgon på boken, hela boken med detaljer och grejer. Jag fattar egentligen inte varför vi ska gå igenom en hel jävla bok och lära oss detaljerna när det tydligen finns folk i klassen som inte kan skilja på they're, their och there. Bara säger liksom, och dom är amerikanare. Aja ingen mer ilska om det just nu.

Jag är fortfarande bränd som en kräfta, fast jag har tid på solariet imorgon så jag måste dit ändå. Min klänning till prom kommer inte se så bra ut om jag är blek. Prom är om inte så lång tid och jag ser framemot att klä upp mig och så haha.

Justeja, jag tänkte berätta om påsken också. Vi firade ingen påsk förutom på söndagen , och då gick vi upp rätt tidigt för att gå till kyrkan. Den kyrkan min värdfamilj gick till var SÅ MYCKET BÄTTRE än den kyrkan jag var i första gången. Dom hade värsta rockbandet och spelade modern musik, fast ända skillnaden var att Jesus nämndes i sången. Efter kyrkan åkte vi hem till deras mormor och morfar och åt lunch där. Inte direkt så att jag kunde känna att det var påsk men det var okej ändå. När vi kom hem så fick vi våra easterbaskets. Det var godis, presentkort och pyjamas där i, uppskattat! :)  Efter det åkte jag Alexa och Kiah och tittade på bio. Vi såg The Last Call och den var jättesorglig, jag satt där och grät skitmycket, men men.

Jag har inget mer planerat för den här veckan, det känns lite synd. Funderar om jag ska gå på tumblingklassen påå onsdag också. Jaja, vi får se hur det blir!


Sen när blev lycklig ett sexuellt ord?

Min familj behöver inte läsa det här nödvändigtvis! okej? :)

I min Current World Affair klass kan hela klassen ett svenskt ord och det är "lycklig" som i happy. Jag lärde en kille i min klass det ordet för aslängesen typ för han läste det på min dataskärm när jag satt och läste tidningen haha. Han pekade på det ordet och frågade hur man uttalar det och vad det betyder. Sedan dess har det hängt med.

Nu kan hela klassen ordet och läraren använder det också. Men dom använder det som något sexuellt, eftersom det ungefär låter som slicka på svenska. Varje dag typ så är det någon som säger något och får till svar. Does that make you a little bit "licklig"? Och sedan garvar hela klassen. Det låter lite kul men ändå haha.

Rent a Senior Day

Igår var det Rent a Senior Day. Det var för att den klassen samlar in pengar. Det gick till så att hela skolan budade på en senior som man ville ha som "sin egen" hela dagen. Senioren skulle sedan igår på Rent a Senior Day göra precis som den som hade hyrt den sa åt den. Många satte också på sin senior roliga kläder Den var en hel del roliga saker som jag såg:

Två killar i matsalen med skönhetstävlingsband och hjärtdiadem gick runt och plockade allas brickor och kastade iväg skräpet.

En tjej drog runt en kille i en skottkärra mellan hans lektioner och var på sama gång utklädd till en bonde.

En tjej hade en skylt där dom som hade hyrt hennes namn stod, hon gick runt med en liten minibandspelare hela dagen med jazzmusik samtidigt som hon följde sin "underclassman" till nästa lektion.

En jättestor kille hade på sig en Påskharedräkt, askul såg det ut!

En kille var utklädd till en fe!

En annan kille var utklädd till cheerleader!

En annan kille bar en tjej mellan hennes alla lektioner så hon slapp gå.

30 grader

Idag var det 30 grader här, helt sjukt skönt! Vi var lediga idag, en fredag som dom ironiskt nog kallar för Spring Break. Så jag har legat ute och pressat från 10.30 till 3.30 ungefär, nice! Efter det så gick jag till solariet, man måste boka tid här för att gå till solariet och jag hade tid 4.30 så. Kanske lite dumt att chocka kroppen med så mycket sol för jag ser verkligen ut som en kräfta nu! Det var jättejobbigt att gå till solariet i värmen. Man får liksom kämpa för att komma fram typ haha. Fast jag ska inte klaga, värme är alltid skönt! Fast vädret skiftar så himla fort här! Verkligen sjuk hur snabbt det skiftar! Skulle inte förvåna mig om vi har typ 10 grader imorrn liksom.

Hur man vinner en debatt i USA

Idag hade vi en debatt i min Current World Affair class. Det var jag och andra svenska tjejen Susanna som skulle debattera mot två amerikaner. Ämnet var om polissystemet i Usa (promotes) leder (?) till våld eller inte.

Vi vann typ, eller i alla fall bland gästdommarna vann vi! (: Efter hörde jag en av killarna debattera imot fråga en annan:

Kille 1: Why didn't we win?

Kille 2: Sorry guys but their accents are sexier than yours.


Mhmm, så nu vinner man debatter i skolan för att man har en sexig brytning! (;

RSS 2.0