Please, don't hurt me

Söndag och jag sitter här och skriver på en uppsats. Jag har officiellt nu gått halva mitt år i High School, för på måndag börjar en ny termin. Mitt schema ser nästan likadant ut som förra terminen, istället för Young Adult Literature så har jag nu Sports and Entertainment Marketing. Jag hoppas det kan bli intressant, annars får jag väl byta till något annat roligare. Våra betyg kommer på fredag också, jag tror att mina ser rätt bra ut. Jag gjorde rätt bra ifrån mig på alla exams så betygen är forthoppningsvis så att jag klarar mig.

I lördags var vi på cheerleadingtävling igen. Den här gången var det i Akron, en bilresa på cirka 2.5 timmar. Jag var där vid tio fast vi tävlade inte förrän vid åtta så det var en lång dag. Det var bara två andra lag i våran klass, vi vann! Jag tycker om att vinna, fast man får inga medaljer här, det är lite tråkigt. Istället får man en t-shirt som det står National Champions på. Nästa helg blir det tävling i Huntington, jag har ingen aning om vart det ligger, tror att det är i West Virginia.

Justeja, vi vann ett paid participation fee till en tävling i maj i Virginia Beach, men jag tror inte vi ska åka dit. Tre High Schools har prom samma helg som tävlingen är så jag skulle gissa på att dom ställer in det.

Jag tog några bilder från träningen, men det går så segt att ladda upp så jag visar bara två haha.





Jag, Marte och Breanna!


Adrianne
Hunter, Danielle


Fredag

Imorgon är det fredag, först blir det skola, där jag ska ta hand om någon tjej från Schweiz en dag. Efter det basketmatch, och efter den ska jag hem till en kompis. Hoppas jag på! :)

Tiden går fort när man har roligt

Nästan ett halvår har gått sedan jag lämnade Sverige, helt sjuk lång tid och helt sjukt fort har det gått. Men jag antar att det gått så fort för att jag har haft saker att göra hela tiden. Och mer saker står på tur, tänkte visa mitt schema för resten av tiden här, saker som jag ser framemot. Detta vet jag just nu kommer att hända:

29 Januari: Basketmatch
30 Januari: Cheerleadingtävling i Akron

2 Februari: Basketmatch
5 Februari: Basketmatch
6 Februari: Cheerleadingtävling i Pittsburgh
9 Februari: Basketmatch
12 februari: Basketmatch
15 Februari: Ledig från skolan!!
16 Februari: Jag fyller 18!!
19 Februari: Basketmatch
20 Februari: Skidresa
28 Februari: Cheerleadingtävling i Huntington


5 Mars: Washington
6 Mars: Washington
7 Mars: Washington
20 Mars: Cheerleadingtävling i Pittsburgh
27 Mars: Cheerleadingtävling i Columbus
28 Mars: Cheerleadingtävling i Columbus

 

2 April: Ledig från skolan!!
4 April: Ledig från skolan!!
15 April: Washington
16 April: Washington
17 April: Washington
18 April: Washington
22 April: Florida
23 April: Florida
24 April: Florida
25 April: Florida
26 April: Florida

 

1 Maj: Prom
28 Maj: Sista dagen i Skolan!

 

17 Juni: Hem till Sverige, Landar den 18 Juni

 


Snödag

Då har vi snödag idag igen! Ingen snö ligger på vägarna alls men skolan är inställd ändå. Jag vaknade upp som vanligt vid tjugo över sex och började göra mig i ordning. Tio minuter senare kommer min värdsyster och säger att vi har två timmar försening. Så jag gick tillbaka och la mig, efter en timme senare så ringer Kristy och säger att skolan är inställd. Fast jag hoppas verkligen inte på att matchen är inställd, fast jag är nervös eftersom jag lärde mig dansen igår.

What's wrong with drama on High School, when you think it's over, it all just comes back again. I'm sick and tired of it, it's just too much. People seem to enjoy it, that's what High school's all about?

 


Kyrkan

Det var söndag idag och jag var i kyrkan på en gudtjänst för första gången i mitt liv. The one and only time of my life!!

Jag var tvungen att gå dit eftersom jag hade sovit hemma hos Marte och hennes värdfamilj går i kyrkan. I alla fall så kommer vi först dit på Bibelstudies i en halvtimme. Dom gick igenom lite om bibeln när Jesus återupstod. Efter det var det gudtjänst i en timme. "It's not up to you to decide when your life is over. God gives life and he's also the one of takes life" Japp, jag var lite skrämd faktiskt, prästen stod och skrek om hur Gud givit alla liv och grejer. Inte var det bättre av att Marte's värdpappa skulle tala om att vi hade en svensk tjej med oss idag inför hela kyrkan.... Jag satt där och skämdes och tittade ner i marken när alla vände sig om och stirrade på mig.

 

I alla fall så dom som inte tror på Gud och att man kommer i himmelen "are living in a fantasiworld, we're living in the real world, where you go to heaven. I feel sorry for everyone that haven't found God in their lives yet. God praise them" Japp, usch aldrig igen!

 

Jag respekterar att alla har sin egen tro, man får tro på vad man vill, inte mig emot. Men att tycka synd om dom som inte tror på Gud och att påstå att dom lever i en fantasivärld är väl ändå att ta i? Det gör ju så att dom som inte tror på Gud framstår som annorlunda och konstiga. Jag vet till exempel en tjej i min klass som inte tror på Gud. Hon har bara berättat det för mig för hon vågar inte säga det till någon annan för att hon är rädd att dom ska tycka illa om henne!!

 

Åh, vad jag är glad för att min värdfamilj inte går i kyrkan!!


Cheerleading i USA

Trenderna i cheervärlden ändras ju hela tiden. De senaste är:

Shorts istället för kjol:

Kortkorta shorts som ser ut som briefs men som är dekorerade matchande med överdelen. Det ser rätt bra ut faktiskt och man slipper att kjolen åker upp. Det var några lag som hade det förra tävlingen vi var på men på den här var det ännu fler lag som hade det haha.

 


Populärt




Ingen ramsa:

Typ inga lag hade ramsor alls, och dom som hade det hörde man inte ens för dom sänker inte ner musiken. Man får inte poäng för ramsor här borta så det spelar ändå ingen roll. Inget lag i vår förening har ramsa förutom Specialneeds laget Twinkles.


Volt i pyramid och landa i spagat:

No joke! Varannat lag hade samma trick i pyramiden, fast det är helt grymt snyggt faktiskt! Ska försöka hitta ett klipp på Youtube att visa senare.

 

Skrik i hoppen:

Alla fans skriker Hey när dom hoppar vanligt och Ho när dom gör salto.


Jamfest

Helgen var som sagt helt underbar.

Fredagen: Vi åkte hemifån runt nio på morgonen och var framme cirka fem timmar senare. Vi checkade in på hotellet och sedan åkte vi till ett köpcentrum och kollade runt lite. Efter det var det dags för middag på Olive Garden. På kvällen så träffade jag Patrick på hotellet!! Asroligt var det!

Lördagen: Patricks värdmamma gav oss skjuts downtown till ett köpcentrum som låg nära tävlingen. Vi gick runt där i några timmar och vi gick även till Starbucks och Dunkin Donuts. Det var supergott! Efter det gick vi och tittade på tävlingen. Det fanns flera riktigt bra lag för Jamfest är en stor cheerleadingtävling som pågick i tre olika hallar. Top Gun var det bästa laget helt klart, och hela hallen var full när det var deras tur att uppträda. Efter det var det Kiah's lag att titta på och dom gjorde bra ifrån sig. Efter ett tag var det dags att säga hejdå till Patrick, det var tråkigt men vi ses ju snart så det gör inte så mycket :)

Söndagen: Vi sov rätt länge på söndagen innan vi åkte bort till Conventioncenter där tävlingen var. Jag och Alexa gick över till köpcentret ett tag för att titta lite i affärerna igen. Kiah's lag uppträdde igen och dom gjorde bra ifrån sig igen. Efter det var det gick vi och för att vänta på prisutdelningen. Vi åt på Noodles and Company och jag åt den bästa Mac n' Cheese sedan jag kom hit. Det var verkligen supergott! Prisutdelningen gick bra och dom hamnade på en sjätte plats, och dom fick ett bid till Worlds, så det betyder en resa till Florida i April.

Måndagen: Vi åkte hem och sedan hade jag cheerpractice i tre timmar med skollaget.

 

 

Jag har inga bilder just nu för jag hittar inte min kamerasladd, den ligger någonstans i mitt rum och mitt rum är stökigt så!


Helgen i Indianapolis

Jag är helt supertrött och uppdaterar imorgon istället om jag har tid, jag har match så vi får se. Allt jag har att säga om den här helgen just nu är:

Top Gun var bäst

Top Gun ägde

Top Gun rockade mattan

Top Gun vann


Indianapolis imorgon!

I morgon drar jag iväg till indianapolis. Kiah har cheerleadingtävling och ska ska även träffa Patte imorrn!!



hahha, ett år eller vad var det vi sa? ;)


Snowday

Snowday imorgon också, det här är den femte på raken som vi har. Gah! Jag börjar bli trött på att bara vara hemma, jag vill till skolan ju! Det ska snöa imorgon kväll också, hoppas det inte betyder ingen skolan på tisdag bara.... Torsdag är i alla fall min sista dag den här veckan för på fredag åker vi till Indianapolis och Patrick!!!

Bob Evans

Idag vaknade jag vid elva ungefär haha. Vi åkte då till Parkersburg för att äta frukost på Bob Evans. Det var massor av folk där, alla människor som går till kyrkan kommer och äter efteråt med sina familjer. Jag är rätt glad över att jag inte behöver gå i kyrkan, även om det betyder att jag kommer hamna i helvetet, som några har sagt till mig, haha.

Aja, Bob Evans är en god restaurang och man kan beställa in frukost där hela dagen och det finns massor att välja mellan. Idag åt jag Crepes (som svenska pannkakor typ) med blåbär och vanilj creme cheese till. Det var supergott!

Igår köpte jag en till resväska för att få hem allt, den var på rea och kostade bara 210 kronor så det var värt det. Även fast den är ful och svart och jag egentligen ville ha en färgglad, men men, det får duga liksom! :)


4e snödagen

Idag är det fjärde dagen som skolan är inställd på grund av vädret. Dom varnar om vädret på den lokala kanalen och det står att det är bäst att man håller sig inomhus. Det ska tydligen komma någon vind också, aja. Idag var jag i alla fall med Alexa och Kiah och åkte pulka/tefat. Vi åkte också i en pulka bakom en fyrhjuling på ett majsfält, det var askul! Majsfältet var liksom kulligt så man flög ut rätt lätt. Jag tror inget speciellt kommer att hända ikväll, skulle gissa på att vi inte åker någonstans på grund av vädret och lite andra saker...

Snowday!!

Ingen skola idag då! Igår kväll började det att snöa och idag var det för mycket snö för vägarna så skolan ställdes in. Jag skulle inte kalla det för mycket snö alls, men skolorna är ju skitskraja för att bli stämda så då ställs det in. Inte något att klaga på egentligen för det var skönt att gå upp vid halv sju, titta på teven och se att skolan var inställd, och gå och lägga sig igen :)








Skidresa med utbytisar

I lördags var det dags för skidresa till West Virginia till ett ställe som heter Canaan Resort. Jag, min värdfamilj och Marte reste härifrån tidigt på morgonen. Jag var astrött eftersom jag var upp hela natten och haft kräksjuka (inte mysigt). Vi kom i alla fall fram vid 12 ungefär och det var superkallt, -14 grader och -30 grader med vinden. Jag och Marte åkte upp till toppen en gång, men det gjorde så jäkla ont så jag åkte inte upp några fler gånger efter det. Jag åkte inte så mycket skidor alls haha, dels för att det var sjukt kallt och sen för att jag inte mådde bra.

Det hade snöat hela dagen och vägarna skulle bli dåliga som Kristy och Todd bestämde sig för att vi skulle stanna över natten på ett hotell. Så vi klämde oss in 6 stycken i ett rum med två sängar... Dom hade pool och bastu på hotellet så det var rätt skönt efter dagen. Vid tio imorse lämnade vi stället och vi kom hem någon gång på eftermiddagen. Jag tog en massa bilder för en gångs skull!



Jaag!



Marte, Kiah and Alexa



Jag och Marte



Kiah and me



Me n Marte


RSS 2.0