Sovmorgon!

God morgon, vaknade precis, vilken lyx! Sov 4 timmar längre än vanligt:) Idag vet jag inte riktigt vad som händer, jag tror att vi ska på Dorffest här i Schöckingen. Det blir min tredje folkfest som jag är på då men det här blir nog den största tror jag. På de andra har det funnits massor av mat men på den här kommer det att vara karuselller också! Jag tar med mig kameran om vi går dit :)

Kommentarer
Postat av: Julia

Hejhej!:) nu var det ju ett tag sedan du var iväg som utbytesstudent så jag ber om ursäkt, men jag måste fråga dig om en sak! Jag är just nu i valet och kvalet ifall jag ska köra all star, HS elr både och! Och hittar ingen annan blogg som gjorde både och, så därför vänder jag mig till dig:) vilket tyckte du var roligast? Vilket skulle du rekommendera? Hjälp!

Svar: Hejhej! :) Åh vad roligt att du ska få åka iväg, jag vill också! Du kommer att ha så jävla roligt! Jag skulle säga att det beror på tävlingarna, på min HS tävlade vi inte utan vara bara på matcherna och hejjade och då var det roligt att med allstarlaget få åka till olika städer och tävla. Dessutom lär du ju känna fler människor om du är med i två lag :) Om du bara kan köra ett så skulle jag säga HS, stämningen på matcherna på fredagkvällarna är underbar och det är riktigt kul att få stå där och hejja framför alla! Du kommer in i skolandan mer då också(:
amandasresa.blogg.se

2012-07-07 @ 23:01:19
Postat av: Julia

Tack snälla för svaret!:D

2012-07-08 @ 20:43:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0